Tuorein sisältö

Puistoblues julkisti ensimmäiset nimet

03.12.2018 klo 10.24 | Luettu: 1222 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järvenpään Puistoblues julkisti ensimmäiset artistinsa. Puistobluesin pääkonsertissa lauantaina 29. kesäkuuta nähdään kolme energistä uuden sukupolven blues-kokoonpanoa: yhdysvaltalainen Larkin Poe, kanadalainen Joey Landreth ja brittiläinen Laurence Jones.

Larkin Poen muodostavat alun perin Atlantasta kotoisin olevat sisarukset Rebecca Lovell (laulu, sähkökitara, akustinen kitara, mandoliini, piano) ja Megan Lovell (laulu, lapsteel). Nykyisin Nashvillessä majaa pitävää duoa on kutsuttu Allman Brothersin pikkusiskoiksi.

25-vuotias brittiläinen blues-kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Laurence Jones on nimitetty "bluesin tulevaisuudeksi". Liverpoolin kasvatti Jones on valittu vuosina 2014–2016 vuoden nuoreksi bluesartistiksi ja vuoden 2016 kitaristiksi British Blues Awardseissa sekä vuoden 2015 kitaristiksi European Blues Awardseissa.

Kanadalainen Joey Landreth vangitsee kuulijan herkällä ja sielukkaalla tyylillään. Ennen soolouraansa Joey on kiertänyt Bros. Landreth -kokoonpanolla, jonka hän on perustanut veljensä Davidin kanssa.

Puistobluesin liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä. Vuoden loppuun saakka on mahdollisuus ostaa pääkonsertin lippuja erikoishintaan.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Transformers-kaunota... Uutisvuoto jatkaa va... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova