Tuorein sisältö

Juhlajätkät livenä - Suomen historian paras kännisarja täyttää humalaiset 10 vuotta

03.12.2018 klo 12.30 | Luettu: 3705 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Suomessa on tehty myös jonkin verran - ei tosin paljoa - hyvääkin tv-viihdettä Kummelin lisäksi. Tuoreimpana Ylen Bitwisards - nuoret gurut kyberavaruudesta ja vähän vanhempana tamperelaisen Trash Video -poppoon eeppinen Juhlajätkät-nettitv-sarja. Ja se täyttää nyt 10 vuotta.

Vai jotta 10 vuotta Juhlajätkiä? Niin se aika rientää, kun ollaan joko kännissä tai krapulassa. Juhlajätkien eeppinen kännistelykommuunielämä on sen verran tiukkaa tavaraa, ettei sitä välttämättä kannata katsoa itsekään ilman sihijuomaa. Synttärien kunniaksi juotavaa kannattaa varata vähän enemmänkin, sillä Trash Videon porukat viettävät ensi lauantaina pelottavan monta tuntia livelähetyksen parissa juoden kaljaa yhdessä nettikatsojien kanssa, koottuja Juhlajätkät-muistelmia katsoen ja kommentoiden.

Chattikin on auki, joten nyt on hyvä tilaisuus olla sosiaalinen yksin.

Jaa mikä Juhlajätkät?
"Juhlajätkät on Trash Videon luoma sitcom-sarja, joka kertoo Hervannassa asuvista kämppäkaveruksista ja heidän kommelluksistaan. Juhlajätkien huumori on erittäin härskiä ja ronskia, eikä sarjaa voi tästä syystä suositella perheen pienimmille eikä helposti loukkaantuville henkilöille.
Idea Juhlajätkiin syntyi eräänä krapulaisena sunnuntaina, kun Trashin pojat katselivat Frendejä ja totesivat voivansa tehdä paljon hauskemman sitcomin, kunhan siihen lisätään ryyppäämistä ja väkivaltaa.
"


Yllä Jakso 1: Tuparit.

Virallinen kutsu:
"Liity seuraamme YouTube-kanavallamme lauantaina klo 17 kun luvassa on tekijäporukan kootut muistelmat kuvauksista, karseimmista krapuloista ja sekavimmista kuvausbileistä. Katsotaan valikoituja jaksoja ja ihmetellään mitä tuli tehtyä. Mukana myös season 2 käsikirjoitusten esittelyä sekä tietysti asianmukaista mallasjuomien nauttimista (ruudun molemmilla puolilla). Järjestetään illan aikana myös jokin kilpailu ja voittajalle nimmareilla varustettu Juhlajätkät Season 1 DVD."


Suora linkki Liveen: https://www.youtube.com/watch?v=RPY7nR9S0EM

Lisätietoja: http://juhlajatkat.trashvideo.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Uutisvuoto jatkaa va... Proge-veteraani Thre... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova