Tuorein sisältö

McG puhuu lisää Terminatorista ja pyytää anteeksi nimeään

04.06.2008 klo 17.10 | Luettu: 3331 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

McG on jälleen jakanut kuulumisia Terminator Salvationin kuvauksista blogissaan. Ohjaaja muun muassa vastaa muutama päivä sitten esillä olleeseen huhuun, jonka mukaan elokuvan loppuratkaisu on vuotanut julkiseen tietoon: McG:n mukaan vain kolme henkilöä tietää tällä hetkellä, miten elokuva loppuu. Runsaasti negatiivista palautetta saanut huhu sisältää yllättävän juonenkäänteen, joten se jääköön varmuuden vuoksi toistamatta tässä yhteydessä.

McG kuvailee elokuvan terminatoreja. Skynet-tekoälyltä meni useita vuosia Iso-Arskan näköisen T-800-kyborgin kehittämiseen, joten neljännessä Terminatorissa nähdään Kalifornian kuvernaattoria alkeellisempaa mallistoa. Erinäisten robottien rinnalla seisoo T-600-kyborgeja, jotka ovat muovisen näköisiä, kaksi ja puolimetrisiä karpaaseja, jotka kantavat miniguneja.

McG myös kertoo tajuavansa, että hänen nimensä on naurettava. Miehen koko nimi on Joseph McGinty Nichol ja McG yksinkertaisesti on jotain, joksi häntä on aina kutsuttu, ala-asteelta lähtien. Nimen ei ole tarkoitus olla muodikas, vaan päinvastoin, McG on kuullut ikänsä haukkuja sen johdosta. McG hän kuitenkin on, eikä muuksi muutu.

Lähde: Terminator 4 -blogi

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Big Brotherista tutu... Beverly Hillsin Kytt... >

Keskustelut (3 viestiä)

Vieras

04.06.2008 klo 21.27


Kenties toivoni hyvään Terminator-filmiin vielä ehtii nousta ajallaan, mutta jokin tuntuu silti vetävän aina minua pessimistiseen asenteeseen tätä kohtaan. McG:n ohjaus Charlie Angels-pätkien kanssa saa miettimään mitä painajaismaista äijä saa aikaan sellaisen aiheen kuin Terminatorin kanssa. En kerro sitä tässä viestissä, mutta tulihan tuo spoilattu loppu luettua toisaalla ja sanon suoraan että se kuulosti täysin painajaismaiselta kasalta p*skaa. Paul Haggis, tuo Casino Royalen kirjoittanut kai tälle tuossa ehti uudelleenkirjoitusta tehdä mikä parantenee odotusta
onkin verran.

lainaa
Hauis

Rekisteröitynyt 04.04.2008

04.06.2008 klo 22.36

Joo pliis ilman Arskaa, ei ole Terminatoria. Joten turhaa rahastuksen makua taas ilmassa?
lainaa
Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

06.06.2008 klo 13.03

Hauis kirjoitti:
Joo pliis ilman Arskaa, ei ole Terminatoria. Joten turhaa rahastuksen makua taas ilmassa?


Ei, vaan oikea tulevaisuuden sotaelokuva Terminator-maailmassa, mitä olen kaivannutkin yhdessä muiden kanssa. Jos elokuva onkin rahastuspaskaa, niin sitten kyllä harmittaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova