Tuorein sisältö

Love Island aktivoituu jälleen

07.12.2018 klo 09.35 | Luettu: 530 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Love Islandin ystäville on luvassa lisää uutta katsottavaa, kun huippusuositun formaatin ensimmäinen australialaiskausi rantautuu mtv-palveluun. Kauden ensimmäiset jaksot julkaistaan mtv:ssä heti uudenvuodenpäivänä 2019.

Syksyllä nähty Love Island Suomi hurmasi katsojat ja siivitti mtv-palvelun katsojaennätyksiin. Sarja nousi palvelun katsotuimmaksi sisällöksi ja keräsi kauden aikana mtv:ssä ja C Moressa yhteensä yli 8,5 miljoonaa käynnistystä. Kauden jälkeen määrä on kasvanut entisestään ja käynnistyksiä on kertynyt tähän mennessä yhteensä jo huikeat 9,2 miljoonaa.

Nyt katsottavaksi tulevassa Love Island Australiassa päästään seuraamaan jälleen unohtumatonta ja lämmöntäyteistä aikaa hulppeassa villassa Espanjan auringon alla.

Ohjelman juontaa laulaja-näyttelijä Sophie Monk ja kertojana toimii mm. The Voice of Irelandista tuttu Eoghan McDermott. Sarja esitettiin Autraliassa kesällä 2018.

Love Island Australia mtv:ssä 1.1.2019 alkaen. Julkaisupäivänä 1.1.2019 (klo 00.01) julkaistaan kerralla 4 jaksoa ja seuraavat jaksot aina päivittäin. Finaali nähdään sunnuntaina 27.1.

Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Evelinalta lattarisä... Ice Cuben 'Everythan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

64609

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova