Tuorein sisältö

Von Hertzen Brothers kunkkuna kotimaassa - Usher hallitsee muualla

05.06.2008 klo 12.49 | Luettu: 1717 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Virallinen albumilista kertoo Von Hertzenin veljesten jatkavan kolmatta viikkoa ykkösenä. Von Hertzen Brothers saa mitalipallille seurakseen Juha Watt Vainion ja Duffyn.

Diablon Icaros putoaa neljänneksi. Myös Madonna ja YUP säilyttävät paikkansa listakymmenikössä.

Uutuuksien osalta alkava kesä kuivattaa rynnistyksen. Whistle Baitin Switchin' With The Whistle Bait on korkeimmalle yltävä uutuus (19.sijalla), Erkki Junkkarisen kokoelmakiekko ja Plutonium 74 seuraavat varjona perässä. Osmo's Cosmos aloittaa sijalta 33.

Muualla Usher on tehnyt listarynnäkön. Amerikkalainen R&B-supertähti on noussut uudella Here I Stand –albumillaan suoraan Yhdysvaltojen ja Englannin listaykköseksi. Levy nousi ykköseksi myös Kanadassa, Japanissa sekä Australiassa.

Levyn ensimmäinen single ja Billboardin listaykköseksi noussut Love In This Club on ollut suuri listamenestys ja USA:ssa kappaletta on ladattu jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Usherin edellinen albumi Confessions myi maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta. Albumilta julkaistiin neljä singleä, jotka kaikki olivat Billboardin Hot 100-listan ykkösenä ja näin Usher vietti historialliset 40 viikkoa Hot 100-listan ykkösenä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Punk-tähti hakkasi j... Itävallan insesti-is... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova