Tuorein sisältö

Julistekin on nopea, kun Sonic the Hedgehog tulee Fast & Furious -tuottajalta

10.12.2018 klo 20.15 | Luettu: 3375 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuoreesta julisteesta on nimittäin julkaistu myös liikeversio ja jos joku liikkuu, sen täytyy olla nopeampi kuin liikkumaton juliste. Tähän ei Super Nintendo pysty.

Animaatiota ja oikeita näyttelijöitä yhdistelevä Sonic the Hedgehog -elokuva valmistuu vasta ensi vuoden marraskuussa, joten mainoskampanja alkaa kevyen härnäyksen merkeissä. Ainoa jännittävä mysteeri ei ole se, miltä klassisten pelien sankarilliset elukat näyttävät liikkeessä, sillä Jim Carrey näyttelee omalla naamallaan Sonicin arkkivihollista tohtori Robotnikia. James Marsden on mukana Sonicin kanssa liittoutuvana pienen kylän kyttänä. Sairaan nopea siili herättää jäykempien viranomaisten mielenkiinnon, joten pollarin on autettava hänet pakoon.

Otsikko toistaa kohteliaasti sen mainoslauseen, että tuottajien joukosta löytyy Fast & Furious -mies. Ensimmäisen Deadpoolin ohjannut Tim Miller on merkittävämpi tuottaja siitä päätellen, että ohjauksesta vastaa Jeff Fowler, jonka kanssa Miller teki Oscar-ehdokkuuden saaneen Gopher Broke -animaation. Mutta kun myös Sonic on nopea & vimmainen, inttää joku.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mikä tekee Nightwish... Don't stop me now: Q... >

Keskustelut (1 viestiä)

wtfman

10.12.2018 klo 22.26 2 tykkää tästä

Hirveältä Sonic näyttää :(
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova