Tuorein sisältö

Purple rain, purple rain: Bohemian Rhapsodyn ja Mamma Mian menestys johtaa Prince-elokuvaan

11.12.2018 klo 22.45 | Luettu: 605 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Queen-leffa Bohemian Rhapsody on tämän vuoden 9. katsotuin elokuva ja ylivoimaisesti katsotuin draama. Hollywoodissa pohditaan kuumeisesti, kenen tai keiden biisit soveltuvat kantamaan vastaavaa tapausta. Elton Johnin elämään löyhästi perustuva fantasiamusikaali Rocketman on asioiden edellä: se on jo kuvattu ja siitä vastaa ohjaaja, joka viimeisteli Bohemian Rhapsodyn alkuperäisen kyvyn saatua potkut.

Prince-elokuva on kehitteillä myös. Universal Pictures on hankkinut oikeudet Princen musiikkiin, mutta ei elämään ja tekoihin: elokuva kertoo täysin uuden tarinan, joka rakentuu kappaleiden ympärille. Mahdollisesti kyseessä on siis Mamma Mian kaltainen jukebox-musikaali. Mamma Mian jatko-osa on tämän vuoden toiseksi menestynein elokuva, joka ei rakennu väkivallan ympärille (menestyneempi Hotel Transylvania 3 on risteilystä kertova komedia, gnääs, mutta se kertoo hirviöistä ja sisältää kohellusta).

Prince näyttelee itsensä fiktiivistä versiota vuoden 1984 Purple Rainissa. Hänen perikuntansa ja Universal jakavat sen käsityksen, että Purple Rain kertoo olennaisen miehestä itsestään, joten nyt haussa on jotakin erikoisempaa. Universal neuvottelee kirjoittajien ja tuottajien kanssa siitä, mitä tämä loppujen lopuksi tarkoittaa.

Purple Rainin tunnuskappale toi Princelle Oscarin. Vuonna 2016 kuollut legenda kahmi omankin alansa palkintoja ja myi yli 100 miljoonaa levyä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallikitaristi sek... Valtteri Bottas seur... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.12.2018 klo 06.19

Tämä leffa on pakko nähdä.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova