Tuorein sisältö

Biisonimafian mopojengileffalla kiitettävästi kysyntää

17.12.2018 klo 10.47 | Luettu: 1346 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Biisonimafian MC-Helper 3 kiinnostaa kansaa. Elisa Viihteessä 5. joulukuuta ensi-iltansa saanut elokuva on noussut ensimmäisen katseluviikkonsa aikana Elisa Viihteen joulukuun katsotuimmaksi ja koko vuoden ostetuimmaksi elokuvaksi ohittaen mm. isolla rahalla tuotettuja Hollywood-elokuvia.

Viivi Pumpasen, Janni Hussin ja Essi Unkurin sekä Janne Kaperin ja Kaitsu Rinkisen tähdittämä MC-Helper 3 on saanut Elisa Viihteessä viikon aikana enemmän katsojia kuin mikään muu kotimainen elokuva vastaavassa ajassa.

MC-Helper 3 -fantasiakomedia on jatkoa Biisonimafian Youtube-kanavalla julkaistuille MC-Helper-lyhytelokuville. MC-Helper-komedioissa käsitellään aikuisten ongelmia lasten maailmassa. Pienmoottoribensiini haisee, mopot pärisevät ja parisuhteet paukkuvat, kun kuvitteellinen tuplatauriinilla terästetty alamaailma nielee syövereihinsä kaiken ympäriltään.

Elokuva on sekä katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-kirjastossa että ostettavissa omaksi Vuokraamossa. Elokuvia on voinut ostaa Vuokraamosta syyskuusta alkaen ? kun tallenteen ostaa itselleen digitaalisesti, elokuva tai sarja on asiakkaan oma ja katsottavissa rajattomasti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sylvester Stallonen ... Fingerpori-leffan ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova