Tuorein sisältö

Netflixin kauhukomedia Sabrina jatkuu vielä vuosia - tekijä ylistää Saatanaa

19.12.2018 klo 18.25 | Luettu: 1307 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syksyllä alkanut Netflix-sarja Sabrina: Pimeällä puolella saa kaksi kautta alkuperäisen tilauksen mukaan. Kaudet kuvattiin yhteen putkeen ja toinen nähdään jo huhtikuussa. Joulujakso putkahti Netflixiin viime perjantaina.

Nyt myös kaudet 3 ja 4 ovat saaneet vihreää valoa. "Ylistäkää Saatanaa!" intoilee sarjan luoja Roberto Aguirre-Sacasa. "Olen niin kiitollinen kumppaneilleni, jotka tukevat synkempää näkemystä maailman tunnetuimmasta teininoidasta. Jatkan innolla Sabrinan pimeästä puolesta kertomista pysäyttämättömän Kiernan Shipkan johtaman näyttelijäkaartin ja uskomattoman tiimimme kanssa."

Kaikki eivät näe sitä heti tai lainkaan, mutta "ylistäkää Saatanaa" on kohtalaisen tuju läppä Hollywood-tyypiltä. Siitä ei ole kauaa, kun esimerkiksi se piti selittää, ettei Harry Potter ole saatananpalvojien propagandaa.

Asiaan liittyen: se on The Satanic Temple -järjestö, joka on loukkaantunut sarjasta. Sabrina on haastettu oikeuteen heidän kuvastonsa kopioimisesta ja väärinkäytöstä. (The Satanic Temple ei usko yliluonnolliseen Saatanaan.)

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Olen suomalainen, il... Will Smith lampun he... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova