Tuorein sisältö

Sacha Baron Cohenin seuraavaa puijausta saadaan odottaa ainakin 10 vuotta

20.12.2018 klo 17.02 | Luettu: 1812 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Da Ali G Show'n henkinen jatko-osa Who is America? yllätti paitsi huijatut poliitikot ja muut vieraat, myös Sacha Baron Cohenin fanit, sillä näistä sarjoista ei sovi etukäteen supattaa: sarja julkistettiin hetkeä ennen ensi-iltaa. Showtime-kanava on toivonut toista America-kautta, mutta Baron Cohen pitää sitä mahdottomana.

"Luotimme siihen, ettei kukaan odottanut minua", Baron Cohen kertoo. "En ollut tehnyt mitään salaroolissa yli kymmeneen vuoteen, joten kukaan ei pysähtynyt ajattelemaan, että 'hetkinen, onko tämä Sacha Baron Cohenin hahmo?' Se on se ongelma. On odotettava toiset 10 vuotta, jotta pääsen taas kuin koira veräjästä, tai muussa tapauksessa mahdollisuudet olisivat hyvin rajalliset. Kukaan minkään arvoinen agentti ei salli haastattelua kenenkään epäilyttävän kanssa juuri nyt."

Brüno-leffan kuvauksista on mainitut 10 vuotta ja vähän päälle. Borat-leffasta tuli ilmiö, joten media seurasi Brünon kuvauksia niin tarkkaan kuin mahdollista.

Baron Cohen vahvistaa, että Donald Trumpin valinta presidentiksi sai hänet inspiroitumaan. Asiaa ystäviensä kanssa ihmeteltyään brittikoomikko päätti lähteä tutkimaan Ameriikan meininkiä. Uusien hahmojen luominen ei ollut helppoa ja yksittäinen haastattelu saattoi kestää 5-6 tuntia; naisten marssiin kytkeytyvä tilanne kesti pari päivää. Hahmojen jutut ovat levottomia, joten kunkin taustatarinan piti olla kattava, jotta epäileväiset vieraat pysyivät mukana.

Baron Cohen puhuu sarjasta lisää Deadline-sivuston haastattelussa.

Baron Cohen filmaa parhaillaan The Spy -sarjaa, joka on israelilaisesta vakoojasta kertova vakava ja tositapahtumiin perustuva jännäri.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edes Macaulay Culkin... Men in Black 4 vaiht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova