Tuorein sisältö

Nettisivusto varoittelee vanhempia emomusiikista - miten pidät lapsesi erossa emosta!

06.06.2008 klo 14.02 | Luettu: 7124 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt emosta pelästyneille vanhemmille on oma sivusto, josta he saavat "puolueetona" tietoa ja neuvoja emo-musiikin aiheuttamista ongelmista.

Sivustolla emosta muovataan pimeää alakulttuuria, joka johtaa nuoret viiltelyyn ja itsensä vahingoittamiseen...ja lopulta itsemurhiin. Emo-bändien musiikissa lauletaan emotionaalisesta kivusta, itsensä vahingoittamisesta, itsemurhasta ja kuolemasta. Sivustolla löytyy kuvallisia esimerkkejä viiltelyn jäljistä, My Chemical Romancen biisin sanoja käydään läpi varoittavana esimerkkinä ja luonnollisesti esille otetaan 13- vuotiaan Hannah Bondin tapaus (V2.fi-uutinen).

Hannah Bond tuodaan esille suorastaan räikeän osoittelevasti. Sivuilla on tytöstä kuvat "ennen" ja "jälkeen" eli ennen nuoren tytön hurahtamista emokulttiin.

"Kaikkein hälyyttävin seikka emossa on itsemurhasta puhuminen. Monilla emoilla, joiden kanssa olen ollut tekemisissä, on ihannoiva suhtautuminen itsemurhaan. Emokulttuurin tullessa yhä suositummaksi, itsemurhaluvut ovat kasvaneet. Vaikka itsemurhien lisääntymisen syistä on keskustelua, on outoa itsemurhien lisääntymisen seuraavan emoliikkeen suosion kasvua", toteaa sivua ylläpitävä "mielenterveysalan ammattilainen".

Tämä on suoraa propagandaa, linkki sivustolle whatisemo


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alice Cooper on golf... Waldo's People lataa... >

Keskustelut (5 viestiä)

Mr_Palikka

Rekisteröitynyt 18.04.2007

06.06.2008 klo 16.40

Vaikka pidänkin emo-kulttuuria aika säälittävänä, on tämä kuitenkin vielä säälittävämpää. Samaa yritettiin tehdä metallille ja raskaalle rockille 70- ja 80-luvuilla. Eiköhän se kukkahattutätien meuhkaaminen tämänkin asian tiimoilta lopu ~5 vuoden sisään.

"Emokulttuurin tullessa yhä suositummaksi, itsemurhaluvut ovat kasvaneet. " On taas huippu logiikkaa, jos tämän perusteella voidaan sanoa, että emokulttuuri aiheuttaa itsemurhia. Olisikohan mitään, että nuorilla on vain vaikeampaa, jolloin molemmat ilmiöt yleistyvät?
lainaa
ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

07.06.2008 klo 10.08

Nuoren Wertherin kärsimykset inspiroi 1700-luvun lopun Saksassa oikean itsemurhien aallon, eli ei väite täysin vailla perustaa ole. Tietysti on aika hölmöä ajatella, että nuorten ongelmat johtuvat /nimenomaan/ emo-musiikista, huumeista tai romaanitaiteesta sen sijaan, että käsitettäisiin ne oireiksi jostain syvemmällä olevasta.
lainaa
Don_Make

Rekisteröitynyt 08.06.2008

08.06.2008 klo 01.46

Historia toistaa itseään. Ensin Rock n' Roll ja myöhemmin heavy metal ym. ja nyt tämä. Kukkahattutätien pitäisi vaihtaa uudet kukat hattuihinsa.
lainaa
Crystal

08.06.2008 klo 18.04

Onko kukaan ajatellut että sillä nuorella voi olla valmiiksi paha olla, ja sitten löytää samoin ajattelevia ihmisiä. Kaikki bändit Esim juuri My Chemical Romance jota otetaan aina mukaan tähän, on itseasiassa pelastanut monen nuoren hengen sanomalla että itseviiltely ja itsemurha ei ole okei!Itse laulaja on ollut itsemurhan partaalla,alkoholisoitunut ja nähnyt läheltä WTC iskun minkä takia ylipäätänsä halusi perustaa bändin jossa voi purkaa sanomaa joka loppujen lopuksi on hyvä.Vanhemmat ottakaa oikeasti asioista selvää! Minäkin olen lähellä 30vuotias nainen,pidän kaikenlaisesta musiikista mutta pidän MCR musiikkia erittäin kauniina ja sanoituksia sellaisina jotka kuvastaa omia tuntemuksia,koska olen hyvin nuoresta iästä saakka ollut masentunut ja vasta aikuisuuden kynnyksellä ruvennut tosissani viiltelemään itseäni koska minulla on rajatilapersoonnallisuus.Lopetin jopa hetkeksi viiltelyn koska bändin laulaja sanoi että se ei ole okei viillellä itseään. Mutta koska olen sairas teen sitä kumminkin ja ajattelen itsemurhaa.Eli tässä tapauksessa minussa on vika ei emo musiikissa.
lainaa
AnimusMortis

12.12.2011 klo 16.12

Crystal kirjoitti:
Onko kukaan ajatellut että sillä nuorella voi olla valmiiksi paha olla, ja sitten löytää samoin ajattelevia ihmisiä.

Paremmin et olisi voinut sanoa!!
- Emo
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova