Tuorein sisältö

Ridley Scottilta pitkästä aikaa tieteiselokuva

06.06.2008 klo 15.05 | Luettu: 3788 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ridley Scott valmistautuu ohjaamaan erilaisen Robin Hood -tarinan Nottingham ja työskentelee tuottajan roolissa tieteissarjan The Andromeda Strain parissa. Näistä aiheista keskustellessaan Scott paljasti ohimennen, että hän on pitkän etsinnän jälkeen löytänyt tieteiskirjan, jonka hän tahtoo kääntää elokuvaksi. Alienin ja Blade Runnerin ohjaaja ei nimeä teosta, mutta vakuuttaa, että käsikirjoitus on jo työn alla ja että hän kuvaa elokuvan Nottinghamin jälkeen.

Los Angeles Times väittää, että elokuva tulee perustumaan kirjaan Brave New World, joka kertoo niin sanotusta ihanneyhteiskunnasta, jossa kaikki elävät passiivisina ja sovussa kiitos geenimanipulaation, aivopesun ja runsaan lääkityksen.

The Andromeda Strain on minisarja, joka perustuu Michael Crichtonin kirjaan, jonka pohjalta on kuvattu elokuva jo 1971. Scott pitää elokuvaa kylmän sodan aikaisena klassikkona, ja näkee tarinan toimivan yhtälailla myös nykypäivänä, ilmastonmuutoksen ja maapallon kunnon ollessa polttava puheenaihe. The Andromeda Strain kertoo avaruudesta tulleesta mikro-organismista, joka hyydyttää ihmisveren hyvin nopeasti.

Lähteet: Digital Spy, Eclipse Magazine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Waldo's People lataa... Radio Rock arpoo tre... >

Keskustelut (3 viestiä)

Juhza

Rekisteröitynyt 02.12.2007

06.06.2008 klo 20.58

Equilibrium, anyone? (tms).

Siinä oli sama pääidea, ja leffa oli kyllä täysi susi, johtuen toteutuksesta ja juonesta :D.
lainaa
ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

07.06.2008 klo 10.02

Aika napata kapseli Somaa!
lainaa
Mi5

08.06.2008 klo 02.17

Onkos tältä tullut yhtään oikeasti hyvää leffaa Alienin jälkeen? Blade Runner ja Gladiaattori olivat ihan jees elokuvia, Hannibal katsottava, mutta Isku Mogadishuun oli semmoista tylsää paatosta, ettei meinannut pystyä loppuun asti. Mitäs niitä muita oli?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova