Tuorein sisältö

Dave Bautista seuraa Blade Runner -ohjaajaa Dyyneille

08.01.2019 klo 19.45 | Luettu: 1892 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Denis Villeneuve ohjaa uuden Dyyni- eli Dune-elokuvan (tai useammankin, jos hyvin käy). Mukaan on kiinnitetty Dave Bautista, joka sai kiitosta tehtyään pienen mutta tehokkaan suorituksen Villeneuven Blade Runner 2049:ssä. Ei ole tiedossa, ketä Bautista näyttelee Dyynissä.

Mukana olivat jo Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) ja Rebecca Ferguson (Mission: Impossible 5-6). Chalamet näyttelee nuorta aatelista Paul Atreidesia, joka etsii tarkoitustaan ja näkee visioita tulevaisuudesta, josta hän on tekevä itsensä näköisen. Ferguson näyttelee hänen äitiään Jessicaa.

Tiedossa on hovijuonittelua kaukaisella aavikkoplaneetalla, jossa esiintyvä rohto on maailmankaikkeuden arvokkain aine. Moderni mainoslause on "Game of Thrones kohtaa Star Warsin". Pohjana toimii Frank Herbertin klassinen romaanisarja, joka alkoi 60-luvulla.

David Lynchin ohjaama versio nähtiin vuonna 1984 ja aiheesta tehtiin minisarja vuonna 2000. Uudella elokuvalla ei ole vielä ensi-iltapäivää.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... Maailman harvinaisin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Harkonnen

08.01.2019 klo 20.36 1 tykkää tästä

Dave Bautistanon on tietty Harkonnen kunniakas edustaja.

Mutta parasta Dunea nähtiin Amigalla RTS -naksuttelun muodossa. Dune II tuli vedettyä Harkonnella läpi. Muita taloja ei voinut edes harkita: atomikäyttöinen tankki oli julma ilmestys taistelukentällä. Peli vain asetti korkean riman RTS-peleille ettei Age of Empires tai Rad Alertit iskeneet ensimmäistä tehtävää pidemmälle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova