Tuorein sisältö

Jannika B ottaa vahvasti kantaa kiusaamiseen - 'mikä helvetti meitä vaivaa'

13.01.2019 klo 21.45 | Luettu: 591 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jannika B on puhunut somessa nuoruudessaan kärsimistään ulkonäköpaineista. "Nuorempana – ja välillä edelleenkin – huomaan häpeäväni ja piilottelevani 'tynnyrireisiäni' ja 'dumbokorviani'".

Jannika on somessa tarttunut jälleen "dumpokorva-asiaan".

Sama kierre jatkuu edelleen Suomen kouluissa. Jannika toteaa hämmästyneensä kuultuaan tarinoita, joiden mukaan monet oppilaat, ja jopa opettajat, ovat leikkauksella korjanneet "korvaongelman" saadakseen kiusaamisen loppumaan.

"Koulukiusaaminen on taas viimeaikoina ollut tapetilla. Olen ollut mukana monessa eri projektissa, joilla pyritään ehkäisemään kiusaamista. Olen kiertänyt kouluissa kertomassa tarinaani siitä, kuinka minua kiusattiin mm. ulkonäköni - varsinkin korvieni takia. Olen hämmästynyt siitä, kuinka monen oppilaan - ja jopa opettajan - kertomusten mukaan he ovat leikkauttaneet korvansa juuri samaisesta syystä. Sydämeni särkyy. Onko meidän ihmisten kauneusihanteet edelleen niin vääristyneet, että alaikäiset nuoret käyvät leikkauttamassa korvansa ”paremmiksi”???! Anteeksi, mutta mikä helvetti meitä vaivaa?"

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Koulukiusaaminen on taas viimeaikoina ollut tapetilla. Olen ollut mukana monessa eri projektissa, joilla pyritään ehkäisemään kiusaamista. Olen kiertänyt kouluissa kertomassa tarinaani siitä, kuinka minua kiusattiin mm. ulkonäköni - varsinkin korvieni takia. Olen hämmästynyt siitä, kuinka monen oppilaan - ja jopa opettajan - kertomusten mukaan he ovat leikkauttaneet korvansa juuri samaisesta syystä. Sydämeni särkyy. Onko meidän ihmisten kauneusihanteet edelleen niin vääristyneet, että alaikäiset nuoret käyvät leikkauttamassa korvansa ”paremmiksi”???! Anteeksi, mutta mikä helvetti meitä vaivaa? Koulukiusaamista on aina ollut ja pelkään, että sitä tulee aina olemaan, mm. siksi koska erilaisuutta tulee aina olemaan. Toivon kuitenkin, että pystyisin omalla esimerkilläni osoittamaan, että nämä ”dumbokorvat” ovat superhyvät, ihan yhtä kauniit ja toimivat, kuin mitkä muut korvat tahansa. Jos haluat auttaa minua missiossani, niin postaa vaikka kuva jossa korvasi näkyvät ja laita #munkorvat niin tehdään maailmasta vähän parempi paikka - johon mahtuu yhtä monta kaunista korvaparia kuin meitä ihmistäkin.?????????????????? #eikiusaamiselle #äläkiusaa #koulukiusaaminen #koulukiusaamistavastaan #hörökorvat

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Game of Thrones -put... Entisen Nightwish-la... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova