Tuorein sisältö

Janni Hussi yllättää jälleen - ryhtyi muotialan sijoittajaksi

14.01.2019 klo 22.08 | Luettu: 2229 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Fitness-ja juontajahahmo Janni Hussi yllättää jälleen.

Hussi aloitti vuoden 2019 julkistamalla sovelluksen, jonka kautta Jannin jumppaohjeet saa suoraan luuriin.

Nyt Janni kertoo ottaneensa ensimmäisiä askelia sijoittajana ja kohteena on muotialan yritys.

"Kyseessä on @ivalo_official joka on eettisen muodin verkkoalusta sadoille muotibrändeille 17 eri maasta. Mukana sijoittamassa meitä on useita alan huippuja ja alasta kiinnostuneita ihmisiä, aina Saimi Hoyerista Tuija Pehkoseen".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mulle muoti merkitsee itsensä ilmaisua. Rakastan kokeilla erilaisia tyylejä ja leikitellä kontrasteilla. Jonain päivänä haluan tuntea itseni ladyksi klassisen harmonisissa sävyissä ja toisena päivänä pukeutumiseni on niin leikkisä, että se todellakin viestii rentoudesta ja siitä, ettei asioita tai varsinkaan itseään tarvitse ottaa niin vakavasti. ??????????? . . . Kerroin teille aiemmin storyssa, että olen lähtenyt mukaan sijoittamaan muotialan yritykseen. Kyseessä on @ivalo_official joka on eettisen muodin verkkoalusta sadoille muotibrändeille 17 eri maasta. Mukana sijoittamassa meitä on useita alan huippuja ja alasta kiinnostuneita ihmisiä, aina Saimi Hoyerista Tuija Pehkoseen. . . . Haluaisitko sä mukaan remmiin? Sunkin on nyt mahdollista päästä mukaan huippuun tiimiin, sillä joukkorahoitusksierros on parhaillaan käynnissä. Käy ottamassa tilanne haltuun storyn linkistä! ???? ”Together we are strong” . . . . @ivalo_official mekko: @vejits_official #ivalostyle #supportlocal #vejits #fashion #style #ethic #finland #winter #dress #yhteistyössäIvalonKanssa

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Billy Zane on pöheik... Salaiset kansiot -tä... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.01.2019 klo 06.27

Eikö edelliset yritykset tuota tarpeeksi julkisuutta vai mikä perimmäinen syy tällaiseen onkaan? No, "muoti" on aina sitä että sopulit seuraa tiettyjen ihmisten ajatuksia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova