Tuorein sisältö

Ruisrockin talvifestari Ruishelmi ohjelmiston osalta valmis

22.01.2019 klo 09.34 | Luettu: 1186 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruishelmi juhlitaan 50. Ruisrockin kunniaksi Turun Logomossa 8.–9.2.2019.

Ruishelmen ohjelmistoon on lisätty kotimaan lupaavimpia nousevia artisteja; Adikia, Costee, Etta ja Cavallini & Shrty täydentävät Ruisrockin talvifestivaalin musiikkiohjelman.

Ruishelmen ohjelmaa nyt täydentävät artistit on kaikki nostettu YleX:n Läpimurto-listalle, jolle on valittu joukko läpimurron kynnyksellä olevia kotimaisia artisteja. Ruishelmen artisteista listalta löytyy myös Ruusut.

Ruishelmen aikataulu on nyt julki tapahtuman verkkosivuilla. Talvifestivaalin pääesiintyjiä ovat muun muassa JVG, Sanni, Pyhimys, Gasellit ja Ellinoora.

Ruisrockin tapaan myös Ruishelmessä on panostettu kokonaiselämykseen. Logomosta löytyy niin taidetta, ruokaa kuin drinkkibaareja. Festivaalilla on teoksia useilta taiteilijoilta, joiden töitä on nähty vuosien varrella Ruisrockissa. Lisäksi mukana on joukko uusia tekijöitä. Tilainstallaatioita festivaalilla toteuttavat taiteilijat Henna Aho, Ilona Niemi, Ilmari Wärri, Jenni Rutanen, Pia Kalenius sekä Halmesmaa x 3 -kollektiivi ja nykynukketeatteriryhmä Kuuma Ankanpoikanen. Videotaiteilija Janne Ahola loihtii tapahtumaan jättimäisen projection mapping -tekniikalla toteutetun installaation.

Ruishelmen ravintolat ovat valikoituneet yleisötoiveiden perusteella. Festivaalin juomavalikoimassa korostuvat monipuolisuus ja raikkaus. Yleisöä palvelevat niin viini- kuin cocktailbaari. Ruishelmen ikäraja on 18 vuotta, ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Ruishelmen liput myy Lippu.fi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Yhden hitin ihme' v... 'Kymppihaaste' sen t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova