Tuorein sisältö

Entinen Doctor Who liittyi "Venom-universumiin"

25.01.2019 klo 19.58 | Luettu: 1868 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Epävirallinen termi "Venom-universumi" kuulostaa paremmalta kuin "Spider-Manista vapaa Spider-Man-konnien universumi", jeh? Venom on iso hitti, joten jatko-osa ja Jared Leton tähdittämä Morbius etenevät. Morbiukseen on liittynyt Matt Smith, joka tunnetaan mm. Doctor Who ja The Crown -sarjoista.

Leto näyttelee tiedemiestä, josta tulee niin sanottu elävä vampyyri, kun hän yrittää parantaa verisairautensa. Hän himoitsee verta ja saa supervoimat, mutta ruumisarkku ei toimi hänen laturinaan, eikä hän pelkää kristillisiä symboleja tai osaa muuttaa muotoaan. Spider-Manin luoja Stan Lee ei aikanaan tahtonut mitään vampyyreja, joten alaiset "ryhtyivät luoviksi".

Smith on toinen leffaan kiinnitetty näyttelijä ja roolia kuvaillaan merkittäväksi, mutta tarkkoja tietoja ei tarjota. Morbiusta jahtaava hallituksen agentti ja Morbiuksen kanssa samassa jamassa oleva ihmissusi Werewolf by Night ovat eräitä sarjakuvista löytyviä vaihtoehtoja. Bladeksi Smith on turhan laiha ja Bladen oikeudet ovat Marvelilla.

Ohjauksesta vastaa Daniel Espinosa, jonka töitä ovat mm. Turvatalo ja Rahalla saa. Ensi-iltapäivää ei ole vahvistettu.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mark Hamill lähtee r... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova