Tuorein sisältö

Veitola ylsi heti miljoonakerhoon

25.01.2019 klo 22.20 | Luettu: 1480 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yökylässä Maria Veitola tavoitti yli miljoona suomalaista (keskikatsojamäärä 692 000) — uuden neljännen kauden avausjakso rikkoi ennätyksiä ja on samalla ohjelman kaikkien kausien katsotuin jakso.

Maria Veitolan ja Jorma Uotisen lämminhenkinen kohtaaminen aiheutti ilahtuneita reaktioita myös sosiaalisessa mediassa. Yökylässä Maria Veitola oli viikon twiitatuin ohjelma.

"Olen niin onnellinen saadessani kokea sen, että kahden ihmisen kiireetön kohtaaminen kiinnostaa suomalaisia katsojia näin laajalti. Suurkiitos kuuluu tietysti mestari Jorma Uotiselle, joka halusi avata sydämensä ja kotinsa ovet meille kaikille. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä vielä on luvassa yhdeksän keskenään aivan erilaista, mutta yhtä hienoa yökyläilyä. Ensi viikolla tapaatte upean Kaija Koon", hehkuttaa Veitola.

Yökylässä-sarjan neljännellä tuotantokaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat Kaija Koon lisäksi vielä Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu, Antti Rinne ja Tiina Jylhä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Asa julkaisee jällee... Uusia kuvia Quentin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova