Tuorein sisältö

C Moren tiivis urheilukevät näkyy vahvasti myös maksuttomalla Subilla

29.01.2019 klo 09.07 | Luettu: 1370 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



C Moren tiivis urheilukevät pääsee kunnolla vauhtiin helmikuun alkupuolella, kun jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät.

Makupaloja tarjonnasta on saatavissa myös maksuttomalta Sub-kanavalta, joka esittää alkuvuoden aikana suorina lähetyksinä niin jalkapalloa, formuloita, jääkiekkoa, yleisurheilua kuin ratamoottoripyöräilyäkin.

Subin kevät alkaa jääkiekolla jo ensi viikon tiistaina 5.2. Mestarien liigan finaalilla. Vastakkain ovat CHL:n kestomenestyjä Frölunda sekä Red Bull München.

Jalkapallon Espanjan La Ligasta nähdään Subilla kärkipään kamppailu Sevilla-Barcelona. La Liga ei ole vielä vahvistanut ottelun tarkkaa pelipäivää – se on joko lauantai 23.2. tai sunnuntai 24.2. Pelit jatkuvat jo viikkoa myöhemmin, 2. maaliskuuta, on C Morella vuorossa kauden toinen El Clasico eli Real Madrid-Barcelona.

Jalkapallon Mestarien liigan playoff-vaihe starttaa 12. helmikuuta. Subilla nähdään ratkaiseva toinen osaottelu Juventus-Atletico 20. maaliskuuta.

Ratamoottoripyöräilyn Argentiinan MotoGP-kisa nähdään Subilla suorana lähetyksenä sunnuntaina 31.3.

Maailman parhaat yleisurheilijat kisaavat tälläkin kaudella Timanttiliigassa C Morella. Subilla nähdään kauden starttaava lähetys Qatarin Dohasta perjantai-iltana 3. toukokuuta.

Jalkapallon Eurooppa-liigan finaali vuorossa 29.5.

Jalkapallokauden kruununjalokivi eli Mestarien liigan himoittu pokaali on jaossa 1. kesäkuuta Atletico Madridin kotistadionilla. Ottelu suorana C Morella ja MTV3:lla.

8.6. on vuorossa Kanadan F1 GP:n aika-ajot. F1-kausi starttaa C Morella Barcelonan kahdeksalla testipäivällä jo 18. helmikuuta. Sub näyttää suorana Kanadan GP:n aika-ajot 8. kesäkuuta.

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iskelmä Festivaali j... Järvenpään Puistoblu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova