Tuorein sisältö

Hurriganesin perustajajäsen erikoiskeikoille - soitetaan pelkkää Hurriganesia

01.02.2019 klo 18.00 | Luettu: 1746 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hurriganesin perustajajäsen, kitaristi Ile Kallio palaa juurilleen ja soittaa sarjan Hurriganes-erikoiskeikkoja yhdessä joutsenolaisen rocktrio Black Devilsin kanssa.

Suomirockin merkittävimpiin kitaristeihin lukeutuva Ile Kallio aloitti uransa Hurriganesissa ja soitti yhtyeessä useaan otteeseen 1970- ja 1980-luvuilla. Kallio oli perustamassa yhtyettä mutta vuonna 1972 Kallion tilalle astui Albert Järvinen.

"Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia, mutta ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta. Tavattuani Black Devilsin muusikot minulle tuli kuitenkin fiilis, että näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito, myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle".

Suomen parhaaksi Hurriganesia versioivaksi yhtyeeksi tituleerattu Black Devils on laajasti tunnettu ja arvostettu yhtye Hurriganes-fanien keskuudessa. Yhtye koostuu kitaristi Matti Kähkösestä, basisti Tero Salmisesta sekä rumpali-laulaja J-P Kakkolasta.

Black Devils feat. Ile Kallio Plays Hurriganes;
To 18.4. Helsinki, On The Rocks
Pe 19.4. Imatra, Osmo´s Cosmos Bar



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Roskilde julkisti li... Vanha ystävä tulee M... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

01.02.2019 klo 21.45

Rok! Rok!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova