Tuorein sisältö

Stephen Kingin tappaja-autot ovat kohta oma lajityyppinsä leffoinakin

09.02.2019 klo 21.54 | Luettu: 1174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Stephen King ja Disney kisaavat siitä, kumman koko tuotanto on kierrätetty 2000-luvulla ensin; voittaja kuolee nauruun matkalla pankkiin. Uusin King-tapaus on Mile 81: alle sataan sivuun mahtuva kauhutarina vuodelta 2011 kerrataan elokuvassa. Alistair Legrand (Clinical) ohjaa ja mukana on King-filmatisoinnin 1922 takana seisonut tuottaja Ross M. Dinerstein.

Autot tappavat läjäpäin porukkaa Kingin tarinoissa niiden ollessa käteviä murhavälineitä, arvaamattomia onnettomuusmagneetteja ja huolestuttavan usein avaruusolentoja tai muita mörköjä. Mile 81 on valtatie, jonka varrella on pysähtymispaikka, jossa paikalliset teinit käyvät ryyppäämässä. Heidän ja satunnaisten matkustajien ohella paikalle ilmestyy farmariauto, jolla ei ole kuskia.

Tuotanto alkaa tänä keväänä. Huhtikuussa valmistuva Uinu, uinu lemmikkini kertoo hienovaraisemman tarinan siitä, miksi autot pitäisi kieltää. Elokuvaksi on kääntymässä myös From a Buick 8, jossa auto on portti toiseen ulottuvuuteen. Christine - tappaja-auton uusi versio yllättäen ei ole suunnitteilla (virallisesti, vielä).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlize Theron julk... Maineikas amerikkala... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova