Tuorein sisältö

Myyräntyöt paljastetaan kilpailijoille ja katsojille 2.3.

15.02.2019 klo 15.02 | Luettu: 1313 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuka on myyrä -kysymykseen saadaan viimein vastaus, kun ohjelman finaalijakso esitetään MTV3-kanavalla lauantaina 2. maaliskuuta kello 19.30 alkaen.

Finaalilähetys on ensimmäinen kerta, kun ohjelman varrella kisasta pudonneet sekä finaalikolmikkoon selvinneet näkevät toisensa Meksikossa kuvattujen jaksojen jälkeen. Finaalijakson alkumetreillä selviää, kuka voittaa rahat ja kuka on kaikki nämä kuukaudet muita kilpailijoita sumuttanut myyrä.

Finaalijaksossa nähdään todistusaineistoa kaikesta kilpailijoiden silmien alla tapahtuneista myyräntöistä. Myyrä pääsee kuukausien salailun jälkeen avoimesti kertomaan, millainen hänen myyräilysuunnitelmansa oli ja kuinka se lopulta toteutui.

Myyrän voittopotti elää sarjan edetessä. Voittosumman kasvattaminen on kilpailijoiden vastuulla: summa nousee suorittamalla haastavia tehtäviä onnistuneesti. Myyrän tehtävä taas on sabotoida tehtäviä ja pitää potti pienenä jäämättä kiinni salaisesta roolistaan. Ohjelman kaikki tehtävät huomioiden, kilpailijoilla on mahdollisuus kerätä yhteensä jopa 53 000 euroa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Will Smith selittää,... Maksukanavia vapaass... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova