Tuorein sisältö

Ruisrock julkisti nimiä ja aikatauluja- lue Ville Valon festaritärpit

12.06.2008 klo 13.36 | Luettu: 3283 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vajaan kuukauden kuluttua eli heinäkuun 4.-6. päivä Turun Ruissalossa järjestettävän Ruisrockin ohjelmistoon on kiinnitetty kolme nousevaa pohjoismaista esiintyjää: tanskalainen kohutulokas Dúné, kauniita pop-lauluja esittävä Jippu sekä kotimaisen reggaen eturiviin nopeasti kohonnut Raappana & Sound Explosion.

Tanskalaisen musiikkiteollisuuden uusin menestystarina - elektroa, post punkia ja vaihtoehtorockia yhdistelevä Dúné on Mew:n, Kashmirin ja Veton tavoin kerännyt runsaasti huomiota myös kotimaansa rajojen ulkopuolella.

Uusien esiintyjien ohella myös Ruisrockin aikataulut on tänään julkistettu festivaalin verkkosivuilla. Samasta osoitteesta löytyy lisäksi Ruisrockin nettilehti, jossa esitellään esimerkiksi HIM-vokalisti Ville Valon Ruisrock-tärpit sekä annetaan tärkeitä vinkkejä ekologiseen ja turvalliseen juhlimiseen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss maalaa tiensä e... Metalli jyrää albumi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pekka

06.07.2008 klo 19.55

Kyllä noi turkulaiset on hassuja. Oltiin lauantaina siinä kalliolla juomassa ja siinä alko yks pariskunta panemaan ja sit siihen tepasteli yks tyttö ja pissas niitten viereen. Sil roikku tampooninaruki pimpistä...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova