Tuorein sisältö

Ruisrock neuvoo olemaan tarkkana - varo lippuhuijaria, lue tärkeimmät ohjeet

21.02.2019 klo 21.05 | Luettu: 395 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruisrock neuvoo ihmisiä olemaan tarkkana - älä tule huijatuksi ja älä tue lipputrokaamista eli ohessa muutama tärkeä neuvo lipunostoon.

Vain aidoilla ja virallisilla lipuilla pääsee Ruisrockiin ja sellaisia myy vain Tiketti.

Aidot liput voi ostaa verkossa turvallisesti Tiketin sivustolta tiketti.fi/ruisrock2009 tai Ruisrockin sivustolta ruisrock.fi.

Verkosta ostetut liput voit tulostaa itse tai noutaa ne miltä tahansa R-kioskilta tilausnumeroa vastaan. Liput voi hankkia myös Tiketin toimipisteistä ympäri maata. Ruisrock painottaa - älä osta lippuja muista paikoista - esim. Viagogon kaltaisista jälleenmyyntipalveluista.

Liput ovat nimettyjä. Huijausten ja lipputrokaamisen vähentämiseksi Ruisrockin liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on lipunhaltijan nimi. Lipun voi siis ostaa virallisista myyntipaikoista itselleen tai esim. vanhempi voi ostaa lipun lapselleen. Nimen voi vaihtaa lippuun yhden kerran Tiketin kautta alkaen keväällä 2019. Nimen voi vaihtaa siihen asti kunnes lippu on ensimmäisen kerran luettu elektronisesti.

Ruisrock ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita. Ruisrock ja Tiketti voivat auttaa selvittämään vain aitoihin lippuihin liittyviä tilanteita - tällöin käänny ensiksi Tiketin puoleen.

Ruisrock 2019 juhlitaan 5.7.-7.7.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Nyt tulee pitkä, mutta tärkeä postaus: älä tule huijatuksi ja älä tue lipputrokaamista - Won't get fooled again ja do the right thing! Lue tämä postaus huolella ja kerro myös kaverille, jonka tiedät tulevan Ruissiin. TIKETTI ON AINOA VIRALLINEN LIPUNMYYNTIKANAVA: Pääpointti on tämä: Vain aidoilla ja virallisilla lipuilla pääsee Ruisrockiin ja sellaisia myy vain Tiketti @tiketti.fi. Miten tiedän, että lippuni on aito? Aidot liput voi ostaa verkossa turvallisesti Tiketin sivustolta tiketti.fi/ruisrock2019 tai Ruisrockin sivustolta ruisrock.fi/liput. Verkosta ostetut liput voit tulostaa itse tai noutaa ne miltä tahansa R-kioskilta tilausnumeroa vastaan. Liput voi hankkia myös Tiketin toimipisteistä ympäri maata (lista postauksen lopussa). Hotellipakettien virallinen myyntipaikka on Visit Turun @visitturku verkkokauppa: http://www.visitturku.fi/ruisrock_fi-2. Älä osta lippuja muista paikoista - esim. Viagogon kaltaisista jälleenmyyntipalveluista. LIPUT OVAT NIMETTYJÄ – VOITKO LUOTTAA LIPPUAAN MYYVÄÄN HENKILÖÖN? No entäs kun kaveri tai kaverin kaveri myy lippunsa!? Huijausten ja lipputrokaamisen vähentämiseksi Ruisrockin liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on lipunhaltijan nimi. Lipun voi siis ostaa virallisista myyntipaikoista itselleen tai esim. vanhempi voi ostaa lipun lapselleen. Nimen voi vaihtaa lippuun yhden kerran Tiketin kautta alkaen keväällä 2019. Ilmoitamme nimenvaihtomahdollisuuden alkamisesta erikseen, mutta nimen voi vaihtaa siihen asti kunnes lippu on ensimmäisen kerran luettu elektronisesti. (Teksti jatkuu kommenteissa)

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sopranos-sarjassakin... 'Kuvasitteko just mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

37473

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova