Tuorein sisältö

Vesa Keskisen Tuurin kauppakylän kesää nähdään televisiossa jo huhtikuussa

27.02.2019 klo 13.19 | Luettu: 2577 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset alkaa TV5:llä ja Dplay-palvelussa jo huhtikuun puolella.

Kauppakyläkeisari Vesa Keskinen luotsaa jälleen Tuurin värikästä kesää tuttujen tuurilaisten sekä uusien apulaisten Amanda Harkimon ja Esko Eerikäisen kanssa.

Haasteita pelkäämätön kesäapulaiskaksikko heittäytyy täysillä tehtäviinsä aina maskottina toimimisesta asiakaspalveluun sekä Ferrarin ja trukin puikkoihin.

Tuurin kesään kuuluvat erottamattomasti Vesan vaimo Jane ja parin lapset Maria ja Toivo. Brasilialaissyntyinen Jane on haastavien vuosien jälkeen rakastunut Suomeen ja tekee lujasti töitä kotoutuakseen kunnolla. Kun lapset ovat päivähoidossa, Jane opiskelee suomea ja työskentelee kyläkaupalla, jossa kielen harjoittelu sujuu luontevasti asiakkaiden kanssa.

Kaupan arjessa tulevat vastaan myös siivooja Tuula, tarjoushaukka Jorma, hovikampaaja Satu sekä lukuisat kyläkaupan vieraat. Välillä piipahdetaan Ähtärin puolella katsomassa pandoja.

Tuurin kesä huipentuu Tuulan elämän ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Kamerat seuraavat perässä, kun Tuula lähtee emännöimään hulppeaa Välimeren risteilyä.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset, TV5 maanantaisin klo 21.00 (alkaen 8.4.)
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hyvinkään Rockfestii... Sideways lisäsi nimi... >

Keskustelut (2 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

27.02.2019 klo 13.55

Tuuri -sarja oli parempi kun seurattiin enemmän Vesaa, kyläkaupan työntekijöitä ja asiakkaita. Kesäapulaisissa keskitytään liikaa turhien julkkisten sekoiluihin.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.02.2019 klo 18.18

Ekoja kausia tuli katsottua, Däni ja Katmandu oli vissiin parhaat työntekijät, asiakkaista tietenkin tarjoushaukka. Ehkä tätä uutta pitää testata myös, jos muistaa. Ja Vesa itse oli tietenkin hauska hahmo.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova