Tuorein sisältö

Suosittu sairaaladraama myös Nelosen ohjelmistossa

28.02.2019 klo 12.45 | Luettu: 1301 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suosittu kotimainen sairaaladraama Syke nähdään Nelosella - Sykkeen 5. kausi alkaa maanantaina 25. maaliskuuta ja sarjasta esitetään Nelosella yksi jakso joka ilta, maanantaista torstaihin kello 21.

Perjantaisin kaikki viikolla esitetyt neljä jaksoa voi katsoa putkeen Livillä kello 21 alkaen. Jokainen jakso on nähtävissä myös Ruudussa ilmaiseksi tv-esityksensä jälkeen.

Sykkeen viides kausi on ollut menestys Ruutu-palvelussa.

"Syke on ylittänyt kaikki odotuksensa Ruudussa ja nyt tuomme sen vielä laajemman yleisön nautittavaksi Neloselle parhaaseen katseluaikaan. Juoneen pääsee hyvin mukaan tässä vaiheessa, joten sarja saattaa löytää aivan uusiakin faneja Neloselta", sanoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

40 jaksoa käsittävä viides kausi tekee aikahyppäyksen reilun kahden vuoden päähän siitä, mihin neljännellä kaudella jäätiin. Sarjan juoneen pääsee siis helposti mukaan, vaikka ei olisi aikaisempi kausia nähnyt.

Pääosia tähdittävät Iina Kuustonen, Leena Pöysti, Tiina Lymi, Lena Meriläinen, Antti Luusuaniemi, Matti Ristinen ja Jarkko Niemi.

Kausi tuo tullessaan myös uusia traumapolin ammattilaisia, joita näyttelevät Sanna Stellan, Sebastian Rejman ja Jenni Banerjee.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arnold Schwarzenegge... 'Olin naimisissa erä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova