Tuorein sisältö

Provinssirock juhlii tupa täynnä - lue festarille saapujan pikaohje

13.06.2008 klo 07.47 | Luettu: 5118 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

30. Provinssirock juhlitaan tupa täynnä. Festivaali on loppuunmyyty ja jäljellä ei ole yhden yhtä lippua. Liputta jääneiden kannattaa varoa lippuväärennöksiä, sillä väärennetyllä lipulla sisäänpyrkiminen on rikosnimikkeen alla kulkevaa toimintaa.

Provinssirock juhlii 25 0000 hengen vierasjoukolla jokaisena kolmena festivaalipäivänä. Lavalle nousevat maailman ykkösnimet Linkin Park, Serj Tankian ja Foo Fighters. Kotimaista repertuaaria edustavat mm. Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, Apulanta, Disco Ensemble, von Hertzen Brtohers, Diablo, Negative, Paula Koivuniemi ja kymmenet muut eturivin artistit ja nousukiidossa olevat nimet.

Festivaali toivoo etelästä suuntaavia autolla matkaavia vieraita varaamaan riittävästi aikaa matkaansa, sillä matkalla on tietöitä. Varsinkin välillä Tampere-Seinäjoki -tehdään tietöitä. Mukaan kannattaa tulostaa festivaaleille saapumisen pikaohjeet...

PROVINSSIROCK 2008 –OHJEET Tulosta mukaasi tämä ohjeistus sekä ohjelma ja kartat (linkit alla)

1.Olethan hankkinut lippusi ennakosta? Festivaali on loppuunmyyty ja lippuja ei ole porteilla myynnissä. Ei yhden yhtä. Varokaa lippuväärennöksiä! Festivaalin aikana alueen ulkopuolella myytävät liput ovat todennäköisesti väärennettyjä.
2.Missä majoitut? Koulu-, hotellivaraukset tulee tehdä etukäteen. Ohjeita:http://www.provinssirock.fi/majoitus.html HUOM! Koulumajoitus ja Camp Provinssi -leirintäalue ovat loppuunvarattu.ja Muille leirintäalueille ei vaadita ennakkoilmoittautumisia! Hotellien varaustilanne kannattaa tsekata suoraan hotelleista. Yht.tietoja: www.epmatkailu.fi
3.Millä saavut Seinäjoelle? Festivaalijunat ovat n. 70% loppuun varattuja, hanki junalippusi ennakkoon! www.matkahuolto.fi saitilta löydät bussiaikataulut. Suosittelemme myös kimppakyytejä!
4.Tulosta aluekartta mukaasi: http://www.provinssirock.fi/saapuminen.html
5.Vaihda kolmen päivän ennakkolippusi rannekkeeseen jossakin alla mainituissa vaihtopisteissä. Älä mielellään jätä vaihtoa portille, siellä on ruuhkaa. Päiväliput ja kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin porteilla:

Seinäjoen Matkakeskus (rautatieasemalla):
perjantai 13.6. klo 10-22

Ravintola Karma (Kauppatori 3):
torstai 12.6. klo 18-22
perjantai 13.6. klo 11-21
Lauantai 14.6. klo 11-14

Törnävällä festivaalille johtavan Myllytien alkupää:
perjantai 13.6. klo 12-21
Lauantai 14.6. klo 10-15

Törnävän leirintäalue
torstai 12.6. klo 18-23
perjantai 13.6. klo 12-20

Törnävän koulu
torstai 12.6. klo 18-22
perjantai 13.6. klo 12-20

6.Festivaalialueelle on keskustasta matkaa 4 km. Matkan kävelee noin tunnissa hyvässä seurassa. Jalkojasi säästääksemme olemme kuitenkin järjestäneet vaihtoehtoja:
Festaribussit:
Festivaalibussit kulkevat tarpeen mukaan 15-20 min. välein. Bussit kulkevat Matkakeskuksesta ja ajavat festivaalialueelle kartan mukaisia reittejä. Festivaalibussin taksa on 2 euroa per matka/suunta.
Festivaaliliikenne toimii:
torstai 12.6. klo 16-23.00
perjantai 13.6. klo 09-03.00
lauantai 14.6. klo 08-03.00
sunnuntai 15.6. klo 08.-22.30
Päättymisaika tarkoittaa viimeistä lähtöä festivaalialueen Itäportilta.
Seinäjoen taksi: 06 106400 (taksitolpat porteilla!)

7.Kaikenlaisten (HUOM! KAIKENLAISTEN) muovi- ja lasipullojen, tölkkien, suljettavien astioiden ja pakkauksien, myös suljettavien pahviastioiden ja pakkauksien, tuonti festivaalialueelle on kielletty!
8.Narikoiden yhteydessä sijaitsevat myös tuopinvaihtopisteet. Näissä voit kaataa juomasi muovituoppeihin. Alkoholijuomia ei kaadeta tuoppeihin. Jätä alkoholijuomat narikkaan, K-18.
9.Festivaalialueen ja sen ympäristön siisteyteen ja viihtyvyyteen vaikuttaa jokainen festivaalivieras, myös Sinä. Lajittelemalla jätteesi opasteiden mukaan autat merkittävällä tavalla vähentämään luontoa rasittamaan jäävän jätteen määrää.
10.Kaikki myyntipisteet eivät hyväksy pankki- ja luottokortteja, varaa riihikuivaa mukaasi sekä henkkarit!!
11.Alueella on useita maksuttomia vesipisteitä sekä ruoan- ja juomanmyyntipisteitä
12.Ravintola-alueille on ikäraja K-18
13.Kuvaaminen festivaalialueella on kielletty ammattikäyttöön tarkoitetulla kuvauskalustolla (ellet ole median edustaja ja sinulle on myönnetty PHOTO-passi)
14.Tulosta ohjelma taskuusi: http://www.provinssirock.fi/aikataulut.html15.Infopisteen puhelinnumero: 044 758 1227
16.Mikäli olet epävarma ajokunnostasi, käy puhalluspisteellä,joita löytyy useita:
- Törnävän pääleirintäalueen pääsisäänkäynnin vaiheilta
- Kyrkösjärven leirintäalueen kioskin tuntumasta
- Itäportilta Törnävän kartanon puoleisen sisäänkäynnin läheisyydestä
HUOM! Pisteet ovat avoinna Provinssisunnuntaina aamupäivästä iltamyöhään. Puhallutuksissa käytetään samanlaisia Alcolmeter puhallusmittareita joita poliisikin käyttää valvonnassaan.
17.Mikäli jotain henkilökohtaista omaisuuttasi katosi, käy festivaalin Löytötavarapisteellä, joka on auki ma 16.6. klo 16 asti. Tämän jälkeen löytötavarat siirretään Seinäjoen Löytötavaratoimistoon: 071 87 47 404

Varaa mukaan mukava festarimieli – sinä luot juhlafiiliksen myös muille! Tervetuloa! Provinssirock

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Duudsoneilla tapahtu... Kiss-tähti tyrmää Ra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova