Tuorein sisältö

Schwarzenegger kertoo, missä kuningas Conan luuraa

08.03.2019 klo 19.00 | Luettu: 1756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kolmannesta Arnold Schwarzeneggerin tähdittämästä Conan barbaari -elokuvasta tuli ikuisuusprojekti ja toivo on hyvin pitkälti menetetty. Schwarzenegger on yhä kiinnostunut siitä.

Schwarzenegger kuvailee tilannetta siten, että "joku nuori heppu" ("some young guy") hankki oikeudet Conanin luojan Robert E. Howardin perikunnalta ja koettaa nyt pärjäillä Hollywoodissa, mikä ei ole helppoa. Hepulle on sanottu, että aloitapa tv-sarjalla, mutta sitten se projekti hajoaa ja heppu harkitsee elokuvaa. Schwarzeneggerin tiimi on yrittänyt myydä hepulle idean siitä, että oikea suunta on vahvan ohjaajan kuningas Conan -elokuva, jossa 70-vuotias Conan on kyllästynyt istumaan valtaistuimella ja jotakin tapahtuu. Käsikirjoitus on lähes valmis. Oikeuksien omistajien pitäisi innostua siitä. Schwarzenegger olisi valmis tekemään leffan lähiaikoina: myydään idea Netflixille tai jonnekin ja palkataan luova ohjaaja, hän ehdottaa.

Jos Schwarzeneggerin puheet pitävät paikkansa, vuosi sitten julkistettu Conan-tv-sarja on peruttu kaikessa hiljaisuudessa. Sitä kehiteltiin Amazonia varten ja sen oli tarkoitus olla uskollinen Howardin romaaneille.


Lähde: The Arnold Fans

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Terry Pratchettin ja... Kapteeni Jean-Luc Pi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

08.03.2019 klo 20.15

Jason Momoa tulee ja pistelee vanhan Conanin palasiksi. Siinä olisi jotain symboolista kun old school action äijiä ei ruuhkaksi saakka Hollywoodissa enää ole.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova