Tuorein sisältö

Tuttu Juttu Show tekee paluun mutta missä on Jokke? Näin kommentoi Hallikainen

11.03.2019 klo 17.11 | Luettu: 1106 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle.

Tuttu juttu Show tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaikkiaan 393 jakson verran. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen isännöimässä tuntemisleikissä selvitettiin, kuinka hyvin pariskunnat tunsivat omat kumppaninsa. Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa kävi huimat 1 572 vierasta.

Ohjelmassa on edelleen kisaamassa kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Juontajana jatkaa Timo Koivusalo.

"Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show'n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: "Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?". Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt – nyt se tulee takaisin", Koivusalo hehkuttaa.

Koivusalon tuleva juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä.

Joel Hallikainen on kommentoinut uutista somessa;

"Olen näköjään taas päässyt otsikoihin aiheella, jonka soisin jo omalta kohdaltani olevan päätöksessä. 90-luku oli ihanaa aikaa. Mutta joko olisi aika kääntää uusi lehti?

Ohjelmaa tehtiin kuin omaa lasta. Se kasvoi tekijöidensä mukana. Oppi kävelemään, juoksemaan, se konfirmoitiin ja se nousi omalle huipulleen. Se kasvoi aikuiseksi ja oli aika päästää siitä irti.

Tein ohjelmaa melkein yhdeksän vuotta. Vuonna 2000 minun oli aika lähteä. Koin että tarinasta oli omalta osaltani tullut valmis.

Joskus on aika päästää irti. Ihan vain sen vuoksi että jotain uutta voisi syntyä tilalle".V2.fi | J.A. Kaunisto
< Captain Marvelilla o... Tokkopa edes kuolema... >

Keskustelut (1 viestiä)

rgwvonwgh

11.03.2019 klo 19.23

toisaalta ymmartaa et aikansa kutakin mut toisaalta olisko niin paha tulla yheksi syyskaudeksi lammittamaan nostalgiamummoja ja pappoja
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova