Tuorein sisältö

Ruudun valikoima on täydentynyt FOX:n ja National Geographicin ohjelmistolla

11.03.2019 klo 18.31 | Luettu: 1427 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruudun valikoima on täydentynyt FOX:n ja National Geographicin ohjelmistolla. FOX:n sisällöt ovat aikaisemmin olleet tarjolla FOXplay-palvelussa. National Geographicin sisällöt Ruutu toi suoratoistopalveluun vapaasti katsottavaksi ensimmäistä kertaa Suomessa.

Huippusuositun The Walking Dead -jännityssarjan 9. kauden uudet jaksot alkoivat helmikuussa ja kauden toinen puolikas ilmestyy kokonaisuudessaan Ruutuun maaliskuusta eteenpäin.

Ruudun valikoima on täydentynyt myös valikoiduilla FOX:n kotimaisten ohjelmien kokonaisilla kausilla. Sara Chafak suolasta sahramiin ja Sara La Fountain -kokkausohjelma, V##n puhelinmyyjät, ToosaTV ja Lapin poliisit ovat esimerkkejä kotimaisesta tarjonnasta. Lisäksi FOX:lla pyörivien Kymppitonni, Huutokaupan metsästäjät Suomi ja 112 Hätäkeskus -ohjelmien uudet jaksot ovat katsottavissa Ruudussa 30 päivää kauden viimeisen jakson tv-esityksen jälkeen.

National Geographic tuo tänä sunnuntaina Ruutuun äskettäin Oscarin voittaneen Free Solo -dokumenttielokuvan. Lisäksi tarjonta täydentyy faktapohjaisilla sarjoilla, joista heti maaliskuussa ovat katsottavissa mm. Lentoturmatutkinta ja Pohjoisen valtatien pelastajat.

FOX:n ja National Geographicin sisältöjen valikoima täydentyy Ruudussa säännöllisesti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Haluatko todellakin ... Sarah Michelle Gella... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova