Tuorein sisältö

Aitajuoksija Lotta Harala iloitsee somessa uudesta yhteistyökumppanista

12.03.2019 klo 11.24 | Luettu: 1586 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisella Energiaosuuskunnalla eli SEO:lla on parisataa huolto-ja jakeluasemaa ympäri Suomea.

Pari kuukautta sitten SEO etsi Energiaa-tiimiinsä urheilijoita, joiden kanssa SEO suuntaa kohti kisamenestystä. Tiimiin tullaan valitsemaan viisi eri lajien urheilijaa, jotka ovat potentiaalisia menestyjiä ympäri Suomen.

Aitajuoksija Lotta Harala iloitsee somessa valintaansa SEO:n Energiaa-tiimiin.

Lotta kertoo saaneensa tietoonsa, että hakemuksia tuli kaikkiaan lähes 200 urheilijalta.

"Kymmenien eri lajien urheilijoilta ja mm. olympiavoittajilta ja maailmanmestareilta.Tässä vaiheessa totesin homman menevän sivu suun, eipä siinä mitään, tulipahan yritettyä".

"Viikko sitten sain puhelun, jossa onniteltiin ja kerrottiin, että mut on valittu ENERGIAA-tiimiin! Olin aivan häkeltynyt, täysin yllättynyt, innoissani ja jopa liikuttunut. En ole koskaan ollut normi työhaastattelussa tai käynyt läpi hakuprosessia kouluun tai töihin, joten tällainen valintapuhelu oli mulle ainutlaatuinen. Se tunne, että minuun sekä urheilijuuteeni ja menestykseeni uskotaan, on sanoin kuvailematon. Tämä valinta ei olisi voinut parempaan saumaan uraani tulla ja olen siitä aidosti otettu ja kiitollinen".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Pari kuukautta sitten näin netissä, että SEO kokoaa ENERGIAA-tiimin, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia urheilijoita. Tiimiin tullaan valitsemaan viisi eri lajien urheilijaa, jotka ovat potentiaalisia menestyjiä ympäri Suomen.????? . Viimeisenä hakuiltana, päivää ennen selkäleikkausta, laitoin oman hakemukseni sisään. Pari viikkoa sitten sain sähköpostin, jossa kiitettiin hakemuksestani ja todettiin, että niitä tuli yhteensä lähes 200, kymmenien eri lajien urheilijoilta ja mm. olympiavoittajilta ja maailmanmestareilta.???????????? Tässä vaiheessa totesin homman menevän sivu suun, eipä siinä mitään, tulipahan yritettyä.?????????? . Viikko sitten sain puhelun, jossa onniteltiin ja kerrottiin, että mut on valittu ENERGIAA-tiimiin!!! MITÄ, MUT?! Olin aivan häkeltynyt, täysin yllättynyt, innoissani ja jopa liikuttunut!???????????? en ole koskaan ollut normi työhaastattelussa tai käynyt läpi hakuprosessia kouluun tai töihin, joten tällainen valintapuhelu oli mulle ainutlaatuinen!! Se tunne, että minuun sekä urheilijuuteeni ja menestykseeni uskotaan, on sanoin kuvailematon!!!???? Tämä valinta ei olisi voinut parempaan saumaan uraani tulla ja olen siitä aidosti otettu ja kiitollinen. En voi vieläkään käsittää, siis oikeestiko NE HALUS JUST MUT!!!??????????????????? . #season2019 #athlete #workhard #doyou #seoenergiaa #positivevibes

Henkilön Lotta Harala (@lottaharala) jakama julkaisu



Ohessa SEO:n somepostaus samasta aiheesta;







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Weekend Festival jul... Eurosportin vuoden 2... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova