Tuorein sisältö

C More ja jalkapallon suurtapahtuma Helsinki Cup solmivat diilin

12.03.2019 klo 19.55 | Luettu: 273 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C More on solminut yhteistyösopimuksen Helsinki Cupin kanssa.

Kaksivuotinen yhteistyö käsittää muun muassa nimikumppanuuden, jonka myötä Helsinki Cup on tulevina kesinä Helsinki Cup Sponsored by C More.

C Moren ja Helsinki Cupin yhteistyö nostaa Euroopan suurimpiin jalkapalloturnauksiin kuuluvan Helsinki Cupin näkyvyyden ja tavoittavuuden uudelle tasolle.

8.-13.7 jo 44. kertaa pelattava Helsinki Cup on jalkapallomaailman perinteikäs ja arvostettu junioritapahtuma. Tänä kesänä turnaukseen osallistuu joukkueita jopa 25 eri maasta. Yhteensä Helsinki Cupissa pelaa viikon aikana yli 1300 joukkuetta ja se tavoittaa 20 000 jalkapalloa harrastavaa nuorta.

"Helsinki Cup on jalkapallon harrastajille ja heidän perheilleen yksi kesän kohokohdista ja olemme iloisia siitä, että voimme olla tulevina vuosina yksi tapahtuman mahdollistajista. C More on vahvasti mukana jalkapallossa Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan kotipesänä. Ajattelemme tätä yhteistyötä kuitenkin laajemmin. Helsinki Cup edustaa yhteisöllisyyttä ja liikkumisen riemua – ja sen viestin viejänä C More mieluusti toimii", toteaa MTV:n digitaalisten palveluiden johtaja Saara Pekkonen.

Osana yhteistyötä C More valitsee kevään aikana Helsinki Cupiin oman kummijoukkueensa, jonka kapteenina toimii C Moren asiantuntija, moninkertainen Helsinki Cup -maalitykki Mikael Forssell.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disneyn Aladdin astu... Bohemian Rhapsody sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

32998

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova