Tuorein sisältö

Kun Will Smith pieksee itseään, tarjolla on (Hobitti-trilogian tyylinen) HFR 3D -versio

13.03.2019 klo 14.02 | Luettu: 1546 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hobitti-trilogia koetti tuoda elokuvat nykypäivään, mutta HFR- eli High Frame Rate -versio sai hyvin vaihtelevaa palautetta. Monien mielestä leffa näytti "liian aidolta" tai "lavateatterilta" ja moni ei lähtisi katsomaan oikeaa lohikäärmettä lavateatteriin, koska se on vain temppu ja tarinat ovat niin jännittäviä ja keskenään erilaisia, ettei maailma mitään temppuja tarvitse, jösses sentään.

Nolosti epäonnistui Ang Leen ohjaama sotaelokuva Billy Lynn's Long Halftime Walk, joka ei ole valtavirran viihdettä ja jota useimmat motivoituneetkaan katsojat eivät täten päässeet näkemään HFR-versiona, vaikka leffan iso idea oli tehdä tapahtumista käsinkosketeltavia.

Tähän tietoon Avatarin jatko-osat kantavat HFR:n soihtua. Ennen niitä eli tänä syksynä teattereihin saapuu Leen uusin ohjaus Gemini Man, jossa Will Smithin näyttelemä palkkamurhaaja joutuu taistelemaan nuorempaa klooniaan vastaan. Lupausten mukaan Smith näyttää kloonina täsmälleen samalta kuin läpimurtovuosinaan 90-luvulla. Gemini Manista tulee tarjolle HFR 3D -versio: leffastudio Paramount on lähestynyt elokuvateattereita ja pyytänyt tekemään testin, jotta teatterit tietävät, voivatko he kyseistä versiota esittää.

Normaali isomummon elokuva tarjoaa 24 kuvaa sekunnissa. Hobitti-trilogia tarjosi 48 kuvaa sekunnissa molemmille silmille. Billy Lynn tarjosi 120. Paramountin viestistä päätellen Gemini Man tyytyy 60 kuvaan.

Lähde: The Playlist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aallon Dancing... Pettymys, musiikkile... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova