Tuorein sisältö

Stephen Kingiä miksaavan Castle Rockin toinen kausi on yhtä Piinaa

20.03.2019 klo 20.00 | Luettu: 1675 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime kesänä alkanut Castle Rock saa toisen kauden, mutta ensi-iltapäivää ei ole vahvistettu. Kausi on värväämässä näyttelijöitä.

Uusi päähenkilö on Lizzy Caplanin (Masters of Sex) näyttelemä Annie Wilkes. Wilkes on Stephen Kingin romaanista Piina tuttu sairaanhoitaja ja "kirjallisuuden ystävä", jota Kathy Bates näytteli elokuvaversiossa Oscarin arvoisesti. Kausi seuraa kahden ryhmittymän kiistaa, joka saavuttaa kiehumispisteen, kun aloitteleva psykopaatti Wilkes sotketaan mukaan.

Tim Robbins (Menneisyyden ote) näyttelee Reginald "Pop" Merrilliä ja Garrett Hedlund (Tron: Perintö) ja Matthew Alan (13 Reasons Why) näyttelevät hänen sukulaispoikiaan. Rikollisperheen pää "Pop" on kuolemassa syöpään, joten Hedlundin öykkärihahmo koettaa ottaa bisnekset haltuun. Samalla hän vaarantaa hauraan rauhan Jerusalem's Lot -kylän väen kanssa.

Yusra Warsama (The Last Days on Mars) näyttelee somalisyntyistä lääkäriä, jonka rationaalisen mielen konflikti haastaa. Barkhad Abdi (Captain Phillips) tulkitsee lääkärin kovaksi keitettyä isoveljeä, joka koettaa kehittää somaliyhteisöä.

Elsie Fisher (Eighth Grade) näyttelee Wilkesin tytärtä, joka käy koulua kotona ja alkaa ymmärtää, ettei äidillä ole kaikki muumit laaksossa.

King-faneille tarjotaan taas läjäpäin täkyjä. Robbins on tuttu myös King-klassikosta Rita Hayworth - avain pakoon ja Hedlundin hahmo on sama, jota Kiefer Sutherland näytteli King-klassikossa Stand by Me - viimeinen kesä, noin esimerkiksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thronesin od... Tulevaisuuden Yhdysv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova