Tuorein sisältö

Masters of the Universe on löytänyt He-Manin

22.03.2019 klo 14.40 | Luettu: 1749 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Noah Centineo neuvottelee Sonyn kanssa universumin voimakkaimman miehen He-Manin roolista. Uusi Masters of the Universe -elokuva on ollut kehitteillä vuosikausia ja näin isoa edistysaskelta on saatu odottaa. 22-vuotias Centineo on tuttu mm. The Fosters -sarjasta ja elokuvasta To All the Boys I've Loved Before, jota Netflix on kehaissut isoksi hitiksi.

Käsikirjoitusta on useampaan kertaan kuvailtu eeppisen hyväksi - ja sitten projekti on lykkääntynyt lisää ja käsikirjoitus on pistetty uusiksi. Erinäisten sisäpiirijuorujen mukaan leffa saattaa olla iso kuin Taru sormusten herrasta, mutta Sonylla on vaikeuksia päättää, miten iso budjetti sille kannattaa antaa. Ohjauksesta vastaavat veljekset Aaron ja Adam Nee, joiden töitä ovat The Last Romantic ja Band of Robbers.

Alkuperäinen lelu sai pikkupojat luulemaan, että heistäkin voi tulla järjettömän eeppisiä barbaareita, mutta elämme nyt edistyksellisiä aikoja, joten olisi soveliasta, jos uusi He-Man olisi realistinen sotilas, joka käyttää paitaa. Ja paskat! Centineo on käynyt kuntosalilla, joten toivottavasti sinne muuttaminen on mahdollisuus.


Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest ottaa var... Anna Puun kesäinen f... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

22.03.2019 klo 17.09 5 tykkää tästä

Sanokaa mitä sanotte, mutta tuo ei näytä hän mieheltä.
lainaa
fodibekfb

22.03.2019 klo 18.15 1 tykkää tästä

ei hanmieheksi sovi kuin joku worlds strongest kisan megakaappi. ei vaadi ees nayttelytaitoa kunhan vaan sanoo pari vuorosanaa. arskan conankin oli liian pieni. skeletoriksi voitais sit ottas joku karismaattinen supernayttelija joka pokkaa oscarin.
tast tulee arvatenkin se versio jossa natti heman vollottaa ja kasvaa ihmisena
lainaa
RandomSwinger

22.03.2019 klo 18.24 3 tykkää tästä

Reilu vuoden verran hallittua Hollywood tason roinaamista lääkäreiden ja personal trainereiden johdolla, niin hyvä tulee.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova