Tuorein sisältö

Danny Trejo on Seikkailija Doran apina

22.03.2019 klo 18.31 | Luettu: 1610 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nuorille lapsille muun muassa kieliä opettanut piirroshahmo Seikkailija Dora astuu todellisuuteen elokuvassa, jossa häntä tulkitsee 17-vuotias Isabela Moner (Transformers: Viimeinen ritari). Juonikuvauksen mukaan toisen asteen oppilaitos on Doran vaarallisin seikkailu tähän mennessä, mutta tiedossa on myös vauhtia, kun hän yrittää ratkaista inkojen kadonneen sivilisaation arvoituksen ja pelastaa vanhempansa.

Elokuussa valmistuva leffa on suunnattu koko perheelle. Allekirjoittaneella on vaikeuksia muistaa tätä YouTubessa pyörivän parodiaversion vuoksi: Dora the Grownup kertoo parikymppisestä Dorasta, jolla on aikuisten ongelmia, vaikka hän yhä puhuu kameralle silmät suurina. Parodiassa myös Doran apina Nuuti eli Boots on varttunut katu-uskottavaksi kundiksi.

Piirrossarjassa Nuuti on ällösöpö lässyttäjä. Virallisessa elokuvassa ääninäyttelijänä toimii... Danny Trejo. Kirveellä veistetty ja juuri siltä kuulostava toimintapappa on vähintäänkin erikoinen valinta, joten ilmeisesti myös leffa tavoittelee jonkinlaista parodiahenkeä.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viime vuoden paras k... Kiukuttelevan britti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova