Tuorein sisältö

Applen suoratoistopalvelu esittäytyy Spielbergin, Shyamalanin ja kumppaneiden avulla: video

25.03.2019 klo 22.01 | Luettu: 732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Applen suoratoistopalvelu AppleTV+ aloittaa syksyllä yli sadassa maassa. Applen laitteilla on jo tv-appeja, mutta muutos tulee olemaan iso, kun firma alkaa tarjota nimekkäiltä tekijöiltä tilattua yksinoikeussisältöä Netflixin ja Amazonin tavoin. Uusitulla ohjelmalla on tarkoitus katsoa kätevästi muitakin tilauspalveluita, mutta ainakin Netflix tulee olemaan poikkeus: markkinajohtaja ei halua integroitua kilpailevaan palveluun.

Tarjolla on tyylikkään mustavalkoinen alkeiskurssi tv:stä ja elokuvista kaikille, jotka eivät ole aiemmin kuulleetkaan näistä tai muistakaan taidemuodoista. Äänessä ovat Steven Spielberg, M. Night Shyamalan, J.J. Abrams, Jennifer Aniston, Damien Chazelle, Sofia Coppola, Ron Howard, Octavia Spencer, Hailee Steinfeld ja Reese Witherspoon.


Spielbergin alunperinkin tuottama antologiasarja Hämmästyttävät tarinat (Amazing Stories) palaa syksyllä. Anistonin, Witherspoonin ja Steve Carrellin tähdittämä draamasarja The Morning Show kertoo nimensä mukaisesti aamu-tv:n toimituksesta. Jason Momoa tähdittää sarjaa See, jossa näkökykyiset kaksoset syntyvät maailmaan, jossa kaikki muut ovat sokeita ja sopeutuneet siihen. Shyamalanin nimeämätöntä sarjaa on kuvailtu puolen tunnin jaksoista koostuvaksi psykologiseksi jännäriksi. Syksyllä debytoivaan sisältöön on käytetty kaikkiaan pari miljardia dollaria, joten trailereita varmasti nähdään pian.

Oprah on saanut oman hypevideon: häneltä on tulossa uusia dokumentteja ja haastatteluita.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuin Tomb Raider, mu... Upea Penélope Cruz E... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova