Tuorein sisältö

Ari Koivuselle listan ykköspaikka, kultaa ja Coldplayn päänahka

19.06.2008 klo 10.36 | Luettu: 3461 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Virallisella albumilistalla juhlii Ari Koivunen kakkoslevyllään Becoming. Ari selättää suuren maailmantähden - Coldplay joutuu taipumaan hopeapaikalle. Juha Watt Vainion Legendan Laulut nousee peräti pronssipaikalle.

Disturbed ja Duffy säilyttävät hyvin asemia, uutuutena Viikate nostaa Marraskuun Singlet listapaikalle 7. Listakympistä löytyvät myös Opeth ja Von Hertzen Brothers - kuten myös Paul Anka sekä Matti ja Teppo.

Uutuusosastosta Tarot Live - Undead Indeed on sijalla 18. ja Waldo's People paikalla 27. Radioheadin Best Of-kokoelma on sijalla 35.

Ari Koivusen albumin myyntilukemat ylittivät myös kultalevyrajan eli 15 000 kappaletta. Koivusen ensimmäinen albumi Fuel For The Fire nousi myös vuosi sitten listaykköseksi ja pysytteli siellä historialliset 12 viikkoa putkeen. Debyytti on myynyt tähän päivään asti 75 000 kappaletta.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hangon Regatta menet... Subbari haastaa teke... >

Keskustelut (2 viestiä)

maidennistaitään

20.06.2008 klo 00.06

Koivusen levy on yllättävää kyllä ihan hyvä. Siinä on sisällä erikoiscoveri maidenin klassikosta The Evil that man can do joka on rohkea slovari versio. Ja siis sairaan hyvä sellainen. Taitaa coverointi olla Erkka Korhosen vahvuus?
lainaa
Kusti

20.06.2008 klo 11.25

Ensiks Ari Koivunen Bandille onnittelut. Levy on arvoisellaan paikalla. Kiitos myös tälle sivustolle siitä mihin moni ei pystynyt; osasitte uutisoida asian ilman negatiivista höpön löpöä Koivusesta =)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova