Tuorein sisältö

True Detective -mies ja kumppanit tuovat telkkariin Viimeisen mohikaanin

17.04.2019 klo 00.10 | Luettu: 832 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Fenimore Cooperin klassikkoromaanista Viimeinen mohikaani (The Last of the Mohicans: A Narrative of 1757) on tehty lukuisia tulkintoja, mutta tahti jossain määrin hiipui, kun Daniel Day-Lewis tähditti kiiteltyä elokuvaversiota vuonna 1992.

Uutta tv-sarjaa kehittelee nyt kolmikko Cary Joji Fukunaga, Nicholas Osborne ja Nicole Kassell. Fukunaga ohjasi True Detectiven ensimmäisen kauden ja hän filmaa parhaillaan 25. James Bond -elokuvaa. Osborne on mm. elokuvien Zoom: Supersankariopisto ja Remember Me tuottaja. Kassell on ohjannut jaksoja mm. sarjoihin Jälkiä jättämättä ja The Americans. He kaikki tuottavat. Fukunaga ja Osborne kirjoittavat ja Kassell ohjaa.

Fukunaga on ollut pitkään kiinnostunut seitsenvuotisesta sodasta (1756–1763), jossa muun muassa Iso-Britannia, Portugali, Espanja, Ranska, Venäjä ja Ruotsi ottivat yhteen Euroopassa ja siirtomaissa. Hän kuvailee, että tuo Viimeisen mohikaanin kehystävä konflikti oli "maailmansota" ennen kuin sitä sanaa oli keksitty. Sarja tutkii unohdettuja esi-isiä, jotka määrittelevät amerikkalaisen identiteetin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mötley Crüe -rokkari... Jennifer Lopezille t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova