Tuorein sisältö

Jääkiekon MM-kisat kattavasti C Morella - asiantuntijatiimissä menestyneitä kiekkopersoonia

24.04.2019 klo 17.04 | Luettu: 662 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren kevään jääkiekon MM-kisojen asiantuntijatiimi koostuu menestyneistä kiekkopersoonista.

Asiantuntijoiden palkintokaapeista löytyy mestaruuksia niin maajoukkueesta kuin NHL:stäkin – mutta myös asiantuntemusta nykykiekon huipulta. Ville Nieminen, Karri Kivi, Tero Lehterä, Olli Jokinen ja Tuomo Ruutu heittäytyvät pelille, kun Leijonat suuntaa Slovakian MM-kisoihin 10.-26.5.

Ja mikä parasta, Antero Mertaranta jatkaa pääselostajana.

Mertarannan lisäksi juontajatiimissä toimivat Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Mikko Mannonen. Studiota isännöivät Teemu Niikko ja Tomi Tuominen. Bratislavasta kisatapahtumista raportoi Vesa-Matti Savinen. MM-uutisia juontaa Inka Korhonen.

C More näyttää tuttuun tapaan MM-kiekosta kaikki kisojen 64 ottelua ilman katkoja. C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi tarjoaa kaikki ottelut ja lisäsisällöt – ajasta ja paikasta riippumatta. TV:ssä MM-kiekon pääkanava on C More Sport 1, joka tarjoaa MM-ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

MTV3 näyttää 12 suoraa ottelua: kaikki Leijonien alkulohkon kamppailut, yksi puolivälierä, välierät ja mitaliottelut. MTV3-kanavan otteluissa pääselostajana on Mika Saukkonen.

Leijonat kohtaa kolmessa ensimmäisessä ottelussaan Kanadan, Slovakian ja USA:n.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rock In The City -fe... Pori Jazzin pääkonse... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova