Tuorein sisältö

Ghost Rider ja Saatanan pennut saavat omat tv-sarjat

01.05.2019 klo 18.30 | Luettu: 2933 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflix luopui vapaaehtoisesti rajuista Marvel-sarjoistaan, tai niiden jatkosta. Tuleva Disney+ ei todennäköisesti ota korkean ikärajan materiaalia ohjelmistoon. Onnekkaasti (?) Disney omistaa myös suurimman osan Hulu-palvelusta, joka aikoo laajentaa kansainvälisille markkinoille. Hulu tulee toimimaan kotina armottoman hirvittäville Disneyn saduille.

Ghost Rider ja Helstromin perhe saavat omat näytellyt sarjat Hulussa ensi vuonna. Gabriel Luna jatkaa Ghost Riderina. Lunan versio esiteltiin S.H.I.E.L.D. Agentit -sarjassa: hän ei näyttele entistä surmanajajaa Johnny Blazea, vaan mekaanikkoa nimeltä Robbie Reyes, jolle Blaze antoi demonimaiset voimat.

Daimon ja Ana Helstrom ovat tv-sarjan kuvauksen mukaan mystisen ja voimakkaan sarjamurhaajan lapsia, jotka jahtaavat ihmiskunnan pohjasakkaa. Sarjakuvissa tilanne on vähemmän mystinen: Ghost Rider -lehdessä 70-luvulla debytoinut Daimon sai oman lehden nimeltä Son of Satan, koska hän on Saatanan poika.

Ikärajasta ei varsinaisesti puhuta, mutta sarjoja kuvaillaan pelkopohjaisiksi, hyytäviksi ja muuta Marvel-tasoa synkemmiksi. Hulun tulevia Marvel-aiheisia animaatiosarjoja on kuvailtu aikuisille suunnatuiksi. Disney+ puolestaan esittelee runsaasti elokuvien tyylistä Marvel-sisältöä.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nelli Matulalta vuod... Paparazzit bongasiva... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

02.05.2019 klo 12.58

Son Of Satan on Werewolf By Nightin ohella omia lemppareita Marvelin sarjakuvista. Olisivat saaneet tehdä tämän sarjan sarjakuvien pohjalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova