Tuorein sisältö

Naisten uuden formulasarjan ensimmäinen kisa lauantaina - Suomessa selostus hoituu legendaarisen kaksikon voimin

03.05.2019 klo 21.17 | Luettu: 759 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lauantaina käynnistyy täysin uusi, yksinomaan naiskuljettajista koostuva W Series -formulasarja. Saksan Hockenheimista starttaava sarja sisältää ensimmäisellä kaudellaan yhteensä kuusi osakilpailua, jotka ajetaan kaikki Euroopassa. Mukana on myös suomalaiskuljettaja Emma Kimiläinen. Kisat näkyvät suorina lähetyksinä Viaplayssa ja Viasatin urheilukanavilla.

Kyseessä on historian ensimmäinen yksipaikkaisten kilpa-autojen sarja jossa ajaa vain naisia.

Kisat Viaplayssa ja Viasatilla selostaa legendaarinen kaksikko Matti Kyllönen ja Jyrki Järvilehto. Parivaljakolla on takanaan kymmeniä yhdessä selostettuja F1 ja DTM -sarjan kilpailuja, joten intoa ja asiantuntemusta riittää.

"Tästä tulee erittäin hauska ja viihdyttävä sarja. Kaikilla on samanlainen kilpakalusto ja autoja vielä vaihdetaan joka kisaan. Ei tällaista ole ollut koskaan aiemmin. Ja mikä parasta Suomesta tulee mukaan yksi ennakkosuosikeista Emma Kimiläinen", toteaa Jyrki Järvilehto

Lauantain ensimmäistä osakilpailua pääsee seuraamaan Viaplay-palvelussa ja Viasat Jääkiekko -kanavalla klo 17.10 lähtien. Aika-ajoja voi seurata jo klo 12:55 alkaen Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nelli Matula herkist... Star Trek: Discovery... >

Keskustelut (1 viestiä)

rgnoskdvhio

04.05.2019 klo 00.47 1 tykkää tästä

matti on numero yks. viela kun olis joku kuski nimelta hakkinen niin namnam

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova