Tuorein sisältö

Batwoman poseeraa videossa: sarja sai vihreää valoa

08.05.2019 klo 19.36 | Luettu: 3188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ruby Rosen näyttelemä Batwoman on jo vieraillut Arrowversen muissa sarjoissa ja hahmon oman sarjan pilottijakso kuvattiin tovi takaperin. Nyt ensimmäinen tuotantokausi on saanut vihreää valoa virallisesti ja härnäke on julkaistu.

Kyseessä on ensimmäinen supersankarisarja, jossa päähenkilö on homoseksuaali. Virallinen juonikuvaus mainitsee sankarittaren suuntautumisen ja listaa, että hän tykkää myös sosiaalisesta oikeudesta ja suunsa puhtaaksi puhumisesta. Nettitrollit ovat täten kierroksen jäljessä taistelua, jos he haukkuvat tätä lyyliä social justice warrioriksi: se saattaisi olla hänen sankarinimensä, ellei hän olisi inspiroitunut Batmanista.

Batwoman alias Kate Kane ei ole täydellinen oikeuden puolustaja vielä, vaan hänen on voitettava sisäiset demoninsa, ennen kuin hänestä voi tulla sankari ja toivon symboli, jonka Gotham City tarvitsee.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock lisäsi ... Weekend Festival lis... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

08.05.2019 klo 20.33 1 tykkää tästä

Juu ei. Punamusta värimaailma ei sovi tuohon. Ai se on homo, sitten kaikki käy.
lainaa
vfoisneogin

08.05.2019 klo 22.45

miks valkonen nainen. olis voinu olla niin paljon enemmankin social justice. ja joo batmanillakaan toi ei mikaan oikea kypara oo mut et ihan hiusten pitaa saada nakya lapi. batmanin eka oppitunti on et hiukset lyhyena koska lahitaistelu. no joo emmaa arrowiakaan katsonu vaik oli kuulemma kelvollinen
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova