Tuorein sisältö

So Called Plan kokeilee tummempia sävyjä - uusi rieska tulossa

24.06.2008 klo 12.26 | Luettu: 2451 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Punk-vaikutteista rokkia työstävä So Called Plan julkaisee seuraajan Suburbian Symphony-albumille. edellisellä albumilla bändi kahmi reilusti radiosoittoa sekä kääri tunnusta niin musiikkilehdistöltä kuin radioasemilta mm. Vuoden tulokas -tittelein.

So Called Plan on esitellyt 3. syyskuuta ilmestyvän uuden albuminsa materiaalia yhden biisin verran jo nyt - Day After Day -kappaleen voi tsekata bändin Myspacessa www.myspace.com/socalledplan. Kakkoslevyn seuraava sinkku December elokuun alussa kyyditsee So Called Plan -fanit kohti December Turns to Fall -albumijulkaisua.


- December Turns To Fall -albumi on paljon tummasävytteisempi kuin edeltäjänsä. Se on myös monipuolisempi ja kokonaisuutena eheämpi. Meillä oli nyt paljon enemmän aikaa tehdä levyä, joten saatiin siitä juuri sellainen kun halusimme. Levy on äänitetty rumpuja lukuunottamatta omassa kellaristudiossa. Äänimaailman luomisessa käytettiin konesoundeja hyväksi, ja levy saatiin soimaan todella isosti. December Turns To Fall-albumilla koneet on sovituksellisesti niin merkittävästi mukana, että olemme ajateltelleet ottaa keikoille viidennen soittajan soittamaan synia yms, kommentoi bändin rumpali Ville Asp.


Bändin keikkarupeama starttaa albumijulkaisun myötä jälleen elo-syyskuun vaihteessa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Reilu 50 naista haki... Raskasta kotimaista ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jori

07.08.2008 klo 16.10

Tätä levyä on odotettu!
Parasta bändi Suomesta!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova