Tuorein sisältö

Kuuntele The 69 Eyesin uusi biisi - uuden levyn myötä kiertueelle

24.05.2019 klo 09.03 | Luettu: 526 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin ja julkaista yksitoista studioalbumia.

Juuri Yhdysvaltain kierrokselta palanneet Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan. Tänään perjantaina julkaistu 27 & Done -single antaa esimakua 13.9.2019 julkaistavasta West End –albumista. Uutta levyä yhtye on työstänyt yhdessä luottotuottajansa Johnny Lee Michaelsin kanssa.

27 & Done -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan Vicente Corderon (3 Teeth, "Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders" -elokuva) ohjaama video, joka on myös julkaistu tänään. Video sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistavasta The 27 Club –kauhuelokuvasta.

West End –albumi pitää sisällään 11 uutta The 69 Eyes –biisiä ja levyllä kuullaan vierailijoina mm. Cradle Of Filth –solisti Dani Filthiä, Murderdolls –solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia.

"Levyn nimi West End on synkkä, Lännen loppu. Planeettamme on käännekohdassa. Länsimaisen elämäntavan loppu on jälleen lähellä ja kysymys kuuluu: Mitä tapahtuu kun Länsi loppuu? Albumin nimellä on monta merkitystä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Pet Shop Boysien, Lontoon tai Espoon kanssa", toteaa Jyrki 69.

Bändi suuntaa lokakuussa kiertueelle, joka alkaa Suomesta ja jatkuu marraskuun alusta Eurooppaan, Venäjälle ja Amerikkaan. Suomen kiertueen keikkapäivät ja –paikat julkistetaan kesäkuussa. Ennen uuteen albumiin liittyvää kiertuetta soitetaan kesäkeikkoja. Hellsingin vampyyrit nähdään mm. Hyvinkään Rockfestillä, John Smith Festivalilla, Qstockissa, Kuopion RockCockissa sekä Karvia-päivillä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek: Picard -t... Uusia tähtiä etsitty... >

Keskustelut (1 viestiä)

EntinenFani

24.05.2019 klo 20.53

Hemmetin nössö biisi.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova