Tuorein sisältö

Avengers-pojat ja Netflix animoivat Magic: The Gatheringin

03.06.2019 klo 20.35 | Luettu: 1955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Maailman ensimmäinen keräilykorttipeli Magic: The Gathering saapuu Netflixiin animehenkisenä animaatiosarjana. Russon veljekset (Captain America 2-3, Avengers 3-4) valvovat tuottajina täysin uuden tarinan kehittämistä. He ovat pelaajia itsekin ja he kuvailevat tätä intohimoprojektiksi.

Magic edustaa keskiaikafantasiaa ja siihen kuuluu planeswalker-konsepti. Planeswalkerit ovat multiversumin voimakkaimpia olentoja ja pelissä heitä, joiden identiteetin pelaaja omaksuu. Multiversumi tarkoittaa sitä, että tarinan panokset ovat suurempia kuin yhteen maailmaan mahtuu. Ylitseampuvuus ei kuitenkaan ole ainoa lupaus, vaan sarja pyrkii yhdistelemään lajityyppejä ja viemään animaatiosarjoja eteenpäin syvällisillä hahmoilla.

Henry Gilroy (Star Wars Rebels ja The Clone Wars) ja Jose Molina (The Tick, Agent Carter) ovat pääkirjoittajia ja Yoriaki Mochizuki (Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia) on johtava ohjaaja. Visuaalisesta toteutuksesta vastaa Bardel Entertainment, jonka sarjoja ovat mm. Rick and Morty ja Teen Titans Go!


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lindsay Lohanilta yl... Ensimmäinen räppäri,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova