Tuorein sisältö

Halo on tv-sarjana kuin Game of Thrones ilman sukurutsaa

06.06.2019 klo 16.12 | Luettu: 3228 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

343 Industries -pelitalon transmediapomo Kiki Wolfkill maalailee kuvaa siitä, miten kunnianhimoinen on pitkään kehitteillä ollut tv-sarja Halo. Kärjistettynä: se on kunnianhimoisin. Game of Thrones on isoin ja suosituin tv-sarja tähän mennessä ja Wolfkill uskoo, että Halolla on potentiaalia täyttää aukko.

Tv-Halon tekijät ovat viitanneet Game of Thronesiin usein keskenään, kun he ovat puhuneet tarinan mittakaavasta ja hahmojen suhteiden mutkikkuudesta. Halo on tieteisräiskintäpeli, jonka taustatarinaan kuuluu huomattava määrä poliittista draamaa. Pelit vain hipaisevat sitä puolta, mutta teemaa on jo laajennettu muissa medioissa kuten kirjoissa.

Sarjaan ei ole suunniteltu lainkaan insestiä, Wolfkill alleviivaa eron. On siis yhä lupa toivoa mm. että Master Chiefiltä ja muilta spartalaisilta on leikattu penikset ja että puolet päähenkilöistä menettävät peniksensä muuten vaan.

Tuotanto alkaa syksyllä. 2500-luvulle sijoittuva saaga kertoo ihmisten ja Covenant-liittoumaksi järjestäytyneiden avaruusolentojen konfliktista, joka ei ole mustavalkoinen.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juliste: Wonder Woma... Disney kierrättää vi... >

Keskustelut (2 viestiä)

asadssd

06.06.2019 klo 18.15 5 tykkää tästä

Onko tässä mukana pelien mukaisesti miesten välistä rakkautta?
lainaa
fnjdosnfaodndk

06.06.2019 klo 19.14 1 tykkää tästä

eli ootettavissa on etta pelit ei tule ikina palaamaan sille alkuperaisten pelien loistotielle kun mieluummin kasitellaan seperatistien kauppasotaa . tama siita seuraa kun naiset jotka eivat ikina ole pitaneet peleista paasevat pelifirmaan toihin. halo oli halo sillon kun chief vaelsi maailmassa lahtaamasaa alieneita ja sitten toisenlaisia alieneita
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova