Tuorein sisältö

Fingerpori-fanit huomio - Teflon Brothers ja uusi sinkku Juhannussimaa

07.06.2019 klo 09.30 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teflon Brothersien uusi sinkku Juhannussimaa julkaistaan tänään 7.6.

Kappaleella on mukana Kalevauva.fi -yhtye. Single kuullaan lokakuussa 2019 julkaistavan Fingerpori-elokuvan tunnusbiisinä. Elokuva on saanut inspiraationsa Pertti Jarlan samannimisestä sarjakuvasta.

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama moderni trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: keskustelupalstoilta ja nettikommenteista. Teflon Brotherseilla oli jo pitkään ollut mielessä, että Kalevauva.fi:n kanssa olisi hienoa tehdä biisi.

"Tavallaan lainattaisiin se heidän konsepti tehdä jostain olemassa olevasta materiaalista kappale. Koimme, että olisi hauska haaste laittaa lyriikat erilaiseen kontekstiin".

"Kun kuulimme, että Fingerporista on tulossa elokuva, niin asiat yhdistyivät meidän päässä ja alettiin yhdessä käydä läpi Fingerpori-strippejä ja kaivettiin sieltä klassikkoläpät ja aseteltiin ne biisin muotoon. Säveltäjä Samuli Sirviö on tuttu jo pitkältä ajalta ja sattumalta Kalevauvojen koulukaveri, joten oli luonnollista lähteä tekemään biisiä hänen johdolla. Lopputuloksena on rillumareita, Aviciita ja Steve'n’ Seagulssia yhdistelevä hybridihitti".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Trek: Discovery... 'Kansan syvät rivit ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova