Tuorein sisältö

Uuden Dune-elokuvan tekijät väsäävät samalla vaivalla tv-sarjan

11.06.2019 klo 01.45 | Luettu: 1578 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. on antanut vihreää valoa tv-sarjalle nimeltä Dune: The Sisterhood. Pilottijakson ohjaa Denis Villeneuve. Sarjaa kirjoittaa Jon Spaihts. Samat herrat vastaavat uudesta Dune-elokuvasta, jota filmataan parhaillaan ja joka valmistuu ensi vuonna.

Tässä tapauksessa pilottijakso tarkoittaa simppelisti ensimmäistä jaksoa: koko 1. kausi on saanut vihreää valoa. Warner siis työntää pottiin kaikki pelimerkit. Lähimenneisyydessä Musta torni -elokuvan oli määrä aloittaa vastaava multimediasaaga, mutta leffa floppasi ja suunnitelmat menivät uusiksi.

Dune: The Sisterhood panostaa Bene Gesserit -järjestöön, johon kuuluvat naiset harjoittavat kehoaan ja mieltään vuosikausia saavuttaakseen taianomaisilta vaikuttavat voimat. He ovat läsnä Frank Herbertin ensimmäisessä romaanissa, jonka tarinan elokuva toistaa. Toista elokuvaa kehitellään jo.

Tv-sarja debytoi Warnerin tulevassa suoratoistopalvelussa, jonka tarkat yksityiskohdat selviävät myöhemmin. Warner omistaa mm. HBO:n, joten kyseessä ei ole täysin uusi kilpailija.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuule yksi Paluu tul... Game of Thrones -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova