Tuorein sisältö

12-vuotiaiden härskissä komediassa sankarit eivät tajua juttujaan: Good Boys -traileri

12.06.2019 klo 01.45 | Luettu: 2329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Naisten Superbad" eli tuore komedia Booksmart nauratti kriitikoita, mutta kansansuosio jäi vaatimattomaksi. Seuraava yrittäjä Good Boys on "varhaisteinien Superbad": Superbad jopa mainitaan trailerissa, sillä Superbadin ydintiimiin kuuluneet herrat Evan Goldberg ja Seth Rogen ovat mukana tuottajina.

Superbadin ja Booksmartin tavoin Good Boys kertoo nörttien villistä illasta, joka riistäytyy käsistä, mutta tällä kertaa nörtit ovat 12-vuotiaita. He eivät tiedä mitään edes suutelusta, joten kun kutsu pusubileisiin tulee, he koettavat vakoilla imuttelijoita isin lennokin avulla. Lennokin hajoamista seuraava tapahtumasarja on palkittu korkealla ikärajalla "karkean seksuaalisen sisällön, huumeiden ja alkoholin käytön ja kiroilun" vuoksi. Julistekin vitsailee, ettei päähenkilöitä päästettäisi katsomaan tätä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tappajamekko-leffa v... Teflon Brothersin Fi... >

Keskustelut (1 viestiä)

PCpaskaa

12.06.2019 klo 15.50

Booksmartin imdb keskiarvo on 7,5, metacriticin puolestaan 3,3. Kriitikoiden antamien arvosanojen ka. siellä on 84 ja sille on annettu Must See leima. Kuinka on mahdollista että käyttäjien antamien arvosanojen välillä on yli 4 pisteen ero näiden kahden sivuston välillä?

Se selittyy sillä että imdb arvosanaa on käpelöity reilusti ylemmäs, toki metacriticissä osa huonoista arvosanoista on protestiääniä. Kriitikot ovat antaneet noin hyvät pisteet kahdesta syystä: Heille on maksettu antamaan hyvät pisteet ja koska moni heistä on kaukana vasemmalla (journalistit ohjelmoidaan vasemmalle).
Booksmart:han on PC SJW LGBTXYZ feminististä propagandaa ja sitä koitetaan puskea meidän kurkusta alas petoksella. Vasemmistolainen toimittaja antaa mieluusti ko. leffalle paremmat arvosanat kuin mitä se ansaitsee, onhan siinä niin "hyvä" sanoma ja tarkoitus pyhittää keinot eiksjee? Lahjuksilla varmistetaan "tarpeeksi hyvät" pisteet.

Imdb:ssä 62:sta kirjoitetusta arvostelusta 7:sä oli annettu arvosana 6 tai parempi, näistäkin joku saattaa olla tekaistu shillin toimesta vaikka niitä on enemmän juuri julkaisun alla. Kun katsoo kaikkien arvosteluiden pistejakaumaa, 85,6%:ssa arvosana on 6 tai parempi. Pisteet ovat suurinpiirtein päinvastaiset kirjoitettujen arvosteluiden ja kaikkien arvosteluiden välillä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova